Носителят на Оскар се появи изненадващо на празника на киното

...
Носителят на Оскар се появи изненадващо на празника на киното
Коментари Харесай

Джейми Фокс: Болестта ме накара да повярвам в живота отново

Носителят на " Оскар " се появи изненадващо на празника на киното и малкия екран, проведен от Асоциацията " Изборът на критиците ". На церемонията той получи премията " Авангард " за осъществяването си във кино лентата " Погребението ".


Това беше първото му огромно обществено проявяване, откогато през април беше приет в болница в Атланта с незнайно заболяване. Фокс получи бурни аплодисменти, когато излезе на сцената.

" Преживях нещо. Преживях някои ужасни неща. Знаете ли, това е полуда, не можех да направя съвсем нищо преди шест месеца. Всъщност не можех да вървя ", сподели Фокс, като направи пауза, налегнат от мощни страсти. " Аз не съм клонинг, не съм клонинг. Познавам доста хора, които споделяха, че съм клониран там ".

Звездата имаше поради ролята си в плана на Netflix " Те клонираха Тайрон ", който докара до някои необикновени теории за хоспитализирането му.

" Не бих поискал това, през което прекосих, на най-големия си зложелател, тъй като е тежко ", продължи Фокс. " Изпитвам ново почитание към живота. Имам ново почитание към изкуството си. Гледах толкоз доста филми и слушах толкоз доста песни, пробвайки се времето да мине. Не се отхвърляй от изкуството си, дребосъче, не се отхвърляй, си повтарях в най-тежките моменти. "

През юли очевидно отслабналият Фокс пусна видеоклип в обществените мрежи, в който отговори на спекулациите за положението си.

" Искам да ме видите да се дръзвам, да се развличам, да се майтапя, да върша филми и телевизионни излъчвания ", сподели тогава той. " Не желаех да ме виждате с тръби, които излизат от мен ".

В края на изявлението си Фокс призна какъв брой надалеч е стигнал във възобновяване си.

" Преди шест месеца не можех да си показва, че това може да се случи или че ще бъда тук. Но до момента в който се изкачвах до този микрофон, с цел да получа тази премия, единственото, което мога да кажа, е Благодаря ти Господи "./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР