Носителят на Оскар“ Кевин Спейси беше обвинен в сексуален тормоз

...
Носителят на Оскар“ Кевин Спейси беше обвинен в сексуален тормоз
Коментари Харесай

Случаят „Кевин Спейси“ продължава и с обвинения от екипа на „Къща за карти“

Носителят на „ Оскар “ Кевин Спейси беше упрекнат в полов тормоз и от продуцент на хитовия сериал „ Къща от карти “, предават международните медии. 

Бивш помощник-продуцент на американския сериал упрекна Спейси в полов тормоз, а още няколко членове на снимачния екип настояват, че артистът е показал „ хищническо “ държание по време на фотосите. 

Според репортаж на телевизия CNN Спейси пускал ръце на помощник-асистента и един път го приклещил в караваната си, показва Българска телеграфна агенция.

Осем сегашни и някогашни чиновници в продукцията на услугата за поточно видео „ Нетфликс “, чиито имена не се оповестяват, настояват, че артистът създавал „ токсична работна среда “, защото опипвал млади мъже без тяхното единодушие и правил груби мнения.

„ Нетфликс “ разгласи във вторник, че прекъсва за неопределен срок фотосите на шестия и финален сезон на известния сериал, в който Спейси играе ролята на безсъвестен политик, издигнал се до поста на президент на Съединени американски щати.

Дни по-рано американският артист Антъни Рап обвини Спейси в непочтено държание, на което станал обект, когато е бил младеж.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР