Носителят на награди Оскар, популярният американски актьор Робърт де Ниро,

...
Носителят на награди Оскар, популярният американски актьор Робърт де Ниро,
Коментари Харесай

Робърт де Ниро се разделя със съпругата си след 21-годишен брак

Носителят на награди " Оскар ", известният американски артист Робърт де Ниро, е решил да се раздели със брачната половинка си Грейс Хайтауър след 21-годишен брак, заяви организация Ройтерс.

 © Българска телеграфна агенция
От известно време 75-годишният Де Ниро и 63-годишната Хайтауър живееха разграничени. Агенцията цитира информации за раздялата, излезли в изданията " Холивуд рипортър ", " Пийпъл " и " Ти Ем Зи ". Говорителят на Де Ниро не пожела да разяснява изявленията.

Де Ниро и Хайтауър се венчаха през 1997 година и имат две деца - Елиът и Хелън. Това е вторият брак на артиста, който има и извънбрачни близнаци от връзката си с модела Туки Смит - Джулиан Хенри и Арън Кендрик. " Понякога нещата не вървят по този начин, както хората са се надявали ", разясняват източници, близки до фамилията на холивудската звезда.

Робърт де Ниро, притежател на два " Оскар " -а, е един от най-уважаваните артисти в Съединени американски щати. Той постоянно се е старал да държи персоналния си живот отвън светлината на прожекторите, отбелязва организацията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР