Носителят на 22 титли от турнирите от Големия шлем Рафаел

...
Носителят на 22 титли от турнирите от Големия шлем Рафаел
Коментари Харесай

Надал излезе в защита на Лионел Меси

Носителят на 22 трофеи от шампионатите от Големия шлем Рафаел Надал съобщи, че Аржентина с огромна звезда Лионел Меси може да се отърси от разочарованието след изненадващото си проваляне от Саудитска Арабия на Световното състезание по футбол и да се оправи добре в идващите мачове в Катар.

" Не съм последовател на крайните оценки - нито прекомерно доста еуфория, нито прекомерно огромна злополука ", сподели испанецът, който е огромен футболен почитател, преди демонстративния мач против норвежеца Каспер Рууд в Буенос Айрес.

" Светът не се е трансформирал. Те просто изгубиха мач, а им остават още два. Най-малкото, което заслужават, е доверие и почитание. Те идват като първенци на Америка, с една от най-хубавите победни серии в историята, тъй че за какво да губим убеденост? Все още мисля, че Аржентина е главните любимци ", добави Надал.

Испанецът, който завоюва два шампионата от Големия шлем през тази година, сподели, че успеха на Саудитска Арабия е просто отражение на това какъв брой равносилен е станал футболът.

35-годишният тенисист се изрече ласкаво за Лионел Меси, който игра за безконечния противник на Реал Мадрид - Барселона.

" Меси отнемаше трофеите от Реал години наред, само че в последна сметка, като фен на спорта, оценяваш някой, който е толкоз специфичен. В Ла Лига имахме шанса да му се насладим в най-хубавите години от спортната му кариера. Той ни даде доста специфични моменти в света на спорта, той е един от най-хубавите играчи в историята на футбола и на спорта въобще ", разяснява Надал.

Аржентина играе с Мексико във втория си мач от група " С " в събота.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР