Носителката на титлата „Мис България“ за 2012 година Габриела Василева

...
Носителката на титлата „Мис България“ за 2012 година Габриела Василева
Коментари Харесай

Мис България се омъжи за политик

Носителката на купата „ Мис България “ за 2012 година Габриела Василева се ожени на изискана женитба в Италия за политика Георги Захариев. Двамата влюбени избраха чужбина и за годежа си преди няколко месеца. Миската получи пръстен в Лунната пустиня в Йордания по време на воаяжа на двойката до античния град Петра. Казах „ да “, написа Габи във Facebook и разгласява колаж от три фотоси от пустинята Вади Рум. Предложението пристигнало ненадейно по залез слънце, откакто през целия ден обикаляли забележителностите.



„ Беше потрес за мен. Не бях очаквала. Особено в чужбина, тъй като постоянно аз имам грижата за багажа. И си мислех, че в случай че се стигне до предложение за брак, ще е в България “, признава Габи. От седмица Габи и Жоро обикалят Италия, а хубавицата споделя прелестни фотоси от най-известните туристически местенца като езерото Комо. За сватбата са избрали дребното средновековно градче Порто Венере в област Лигурия.



Василева е родена в град Бяла Слатина, където приключва междинното си обучение в софтуерен профил „ предприемачество и бизнес “. През 2014 година приключва УНСС и публично става бакалавър по Икономика на човешките запаси. Тренирала е баскетбол, спортно катерене и танци. Обича както рисковите преживявания, по този начин и спокойните разходки измежду природата.

Печелила е състезания за хубост в образователните заведения, в които е учила в родния си град, а по този начин също е и носителка на купата Мис УНСС 2011 година Най-престижната корона в сбирката ѝ е тази на Мис България 2012. Носителката на купата Мис България 2012 е висока 180 см, а ограниченията ѝ са 86/60/91
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР