Нощувките по хотели са неизменна част от живота ни, независимо

...
Нощувките по хотели са неизменна част от живота ни, независимо
Коментари Харесай

Хотелската стая и в какъв вид е препоръчително да я оставим

Нощувките по хотели са неизменима част от живота ни, без значение дали сме на отмора или пътуваме по работа. И макар че всеки хотел си има чистачки и камериерки, които дават отговор за чистотата и комфорта ни, това не значи, че би трябвало да оставяме стаята си в цялостен хаос.

Има някои правила, които е целесъобразно да съблюдаваме, като се придържаме към златната среда - нито прекомерно спретнато, все едно никой не е спал там, нито прекомерно разбъркано.

Бившата икономка Стефани Ланд разкрива пред Lifehacker някои желателни дейности, които не костват доста старания, само че е редно да вършим преди да освободим хотелската си стая.

Първото и доста значимо визира кърпите. За да е ясно кои са чисти и кои са употребявани, не трябва да ги сгъваме или оставяме навсяктде из стаята. Камериерката поучава да съберем на една купчина всички мръсни (дори и да е на пода), които би трябвало да бъдат изпрани.

Що се отнася до потреблението на тоалетната, Стефани Ланд припомня, че доста дами не престават да изхвърлят тоалетните си такъми (тампони и превръзки) в тоалетната, което води до задръстване на канала, а това до доста проблеми след себе си.

Колкото и да ни се коства необичайно, явно доста дами имат практиката да изхвърлят каквото им хрумне в тоалетната. Хора, в случай че не вършим това в дома си, за какво си милим, че е редно да действаме по този начин на друго място.

Друго доста значимо нещо, което вършим, напускайки хотелската стая, (а не бива) е да си оправим леглото. Стефани Ланд споделя, че те камериерките употребяват характерен метод, по който оправят чаршафите и вкарват в ред леглото.

Ако сме решили да им помогнем, значи, че им сътворяваме повече работа, защото първо би трябвало да скапват нешето " оправяне " и след това да го провеждат по метода, по който би трябвало. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР