Нощен бар в центъра на София беше затворен, защото в

...
Нощен бар в центъра на София беше затворен, защото в
Коментари Харесай

Затвориха нощен бар в центъра на София заради проституция

Нощен бар в центъра на София беше затворен, тъй като в него са се предложили полови услуги, съобщи Българска национална телевизия.

Девет души са упрекнати за склоняване към проституция и набиране на девойки за полова употреба. По време на COVID-пандемията се следи развиване на така наречен секс туризъм на платежоспособни клиенти от Западна Европа към Румъния, България и Гърция.

Доказателствата демонстрират, че групата е работела от 2018 година. У нас е предложила така наречен висок клас девойки и услуги, най-вече по хотели. Има данни, че наред с това част от участниците в групата са набирали и изнасяли девойки в страни като Германия, Австрия, Белгия и Холандия.

Там проституцията е законна, а пазарът на платената обич доста огромен. Разследващите попадат в следите на по този начин наречения "набирач " на девойки, когато се пробва да убеди две млади дами, че могат да изкарват положителни пари в нощно заведение.

Така откриват, че под прикритието на нощния пиано бар се крие същински обществен дом с повече от 10 девойки. "Тази група, която задържахме, фактически е малко по-специфична. Но не бих я откроила с нещо кой знае какво на фона на останалите, които сме разследвали. Просто има един по-добър асортимент на "труженички " по този начин да ги нарека, на дами и за по-скъпи услуги. " - разяснява Валентина Маджарова, началник на Специализираната прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР