Носенето на правилния размер на сутиена е много важно. В

...
Носенето на правилния размер на сутиена е много важно. В
Коментари Харесай

Избягвайте следните неща, ако искате да имате стегнат бюст

Носенето на верния размер на сутиена е доста значимо. В противоположен случай можем да открием, че надалеч от това да благоприятства фигурата ни, тя наподобява малко деформирана и естетиката не е привлекателна.

Въпреки че магазините и каталозите оферират 34Б като общоприет размер, не всички дами ще дават отговор на това премерване. Ако не сте доста сигурни какъв е вашият размер или не знаете по какъв начин да го изчислите, тук ви споделяме по какъв начин да го извършите. Не забравяйте, че неносенето на верния сутиен може да аргументи следните проблеми във вашата фигура или във вашето здраве.

1. Прекалено стегнат сутиен

Това е един от най-често срещаните проблеми. Няма значение дали сте с идеалното си тегло или имате няколко непотребни кг, в случай че носите доста стегнат сутиен на гърба ви ще се появят нежеланите нагъвания от кожата.

2. Тесните презрамки

Може да звучи малко фрапантно, само че е действително. Тесните презрамки могат да провокират раздразнение и лющене на раменете. Това, като се изключи че е непривлекателно, съставлява здравословен проблем за кожата.

3. Грешно селекциониран размер

Може да не сте го осъзнали само че сутиен, който не дава отговор на вашия размер може да аргументи неприятна стойка. Това се случва основно, в случай че прекарвате доста часове седнали, тъй като през целия ден гърбът ви ще отпусне, без да забележите. Ако ластикът на сутиена е прекомерно стегнат, тялото ви ще се стреми да облекчи натиска с по-извита поза.

Освен това би трябвало да знаете, че той е прекомерно огромен, може също да аргументи проблеми в стойката ви. В този случай тялото се пробва да се приспособява към нещо, което в действителност не подхожда на фигурата му (особено в региона на раменете и лопатките), тъй че придобива „ странни “ пози, с цел да не възприема дрехата като нещо необичайно.

4. Неподходяща чашка

Възможно е да носите подобаващ размер сутиен, само че измерването на чашата не е вярно. Ако чашата е прекомерно дребна за размера на гърдите ви, това може да аргументи проблеми с кръвообращението в региона. От своя страна това води до болежка, общ дискомфорт и поява на кисти в тъканите.

Не правете тези постоянно допускани неточности, с цел да се радвате на прекрасен и стегнат бюст.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР