Норвежкият национал Ерлинг Холанд заяви по време на представянето си

...
Норвежкият национал Ерлинг Холанд заяви по време на представянето си
Коментари Харесай

Холанд на представянето си в Манчестър Сити: Дойдох тук да печеля трофеи

Норвежкият национал Ерлинг Холанд съобщи по време на представянето си като футболист на Манчестър Сити, че прехвърлянето му в първенеца на Англия от Борусия Дортмунд е " страховит " за кариерата му.

Той разкри, че огромната му цел е да донесе още титли във витрината на " жителите ".

Халанд подписа прелиминарен пет годишен контракт със Сити още предишният месец, откакто от " Етихад Стейдиъм " задействаха откупната му уговорка на стойност 51 милиона паунда. Така норвежецът последва стъпике на татко си Алфи Инге Холанд, който игра за Манчестър Сити сред 2000 и 2003 година.

" Това е горделив ден за мен и моето семейство. Винаги съм следил Сити и обичах да го върша в последните сезони. Искам да въвеждам голове, да спечелвам титли и да се подобря като футболист, и съм убеден, че мога да го сторя тук. Това е страховит трансфер за мен и нямам самообладание да стартира предсезонна подготовка ", съобщи Холанд.

Върху новият централен нападател на " небесносините " пада отговорността да донесе по този начин пленувания трофей от Шампионската лига във витрината на Сити. От изиграни 19 мача в най-престижния европейски клубен шампионат, Холанд има осъществени 23 попадения.

" Има толкоз доста първокласни играчи в този състав и Пеп е един от най-великите мениджъри на всички времена, тъй че имам вяра, че съм на вярното място, където да осъществя упоритостите си. Не може да не се се възхитиш от метода им на игра, вълнуващо е и те основават доста голови положения, което е чудесно за футболист като мен ", Ерлинг Холанд.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР