Норвежката звезда на ЦСКА Тобиас Хайнц слага край на алкохола

...
Норвежката звезда на ЦСКА Тобиас Хайнц слага край на алкохола
Коментари Харесай

От любов: Красива българка спаси футболна звезда от големи пороци

Норвежката звезда на ЦСКА Тобиас Хайнц поставя завършек на алкохола и хазарта!

С помощта на българската си другарка Виктория Ангелова надареният халф пробва един път вечно да се откаже от пороците си. Хайнц потегли по
казина през последните месеци и това очевидно се отрази на представянето му на терена. Норвежецът стартира мощно кариерата си при " алените “, само че по-късно формата му внезапно спадна.

Проблемът му с
хазарта и алкохола бързо бе оголен от почитатели на ЦСКА, които даже го снимаха в игралната зала.

" Хайнц има огромен проблем с алкохола и
казината. Затова и играе едва в последно време. Ако желаете, мога да ви изпратя да видите на какво наподобява в 6 сутринта... “, сподели водачът на агитката Иван Велчев-Кюстендилеца. Той разкрива, че Хайнц е профукал 5000 лв. при последното си посещаване. " Май футболът повече му върви “, разяснява известният почитател.

Според някои информации норвежецът има и съществени персонални проблеми в родината си, които са го подтикнали към пороците. В последно време неговата приятелка Виктория е компактно до него и се пробва да го държи надалеч от
казината и пиячката. Двамата прекарват повече време дружно и заобикалят шумните компании. Те се отдадоха на първокласна отмора в Дубай неотдавна, пробвайки да избягат от проблемите. Родителите на хубавицата са от Созопол, само че преди време се реалокират да живеят в Норвегия. Именно там Тоби и Вики се срещат.

От ЦСКА също пробват да оказват помощ на един от най-хубавите си футболисти. С него диалози организира психоложката на тима Полима Хаджиянкова. Тя работи кат психолог в ЦСКА от няколко месеца, само че до неотдавна клубът пазеше името й в загадка. Нейната майка е именитата баскетболистка Нина Хаджиянкова, която печели Купата на европейските първенци през 1984 година, написа " България Днес “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР