Норвежката голова машина Ерлинг Холанд, който в момента играе за

...
Норвежката голова машина Ерлинг Холанд, който в момента играе за
Коментари Харесай

Ювентус е напът да отмъкне Холанд

Норвежката голова машина Ерлинг Холанд, който сега играе за Ред Бул Залцбург и е трансферна цел на редица огромни европейски тимове, е най-близо до Ювентус, твърди британският вестник " Дейли Мирър ". Досега се смяташе, че любимец номер 1 е Манчестър Юнайтед, само че съгласно изданието с помощта на топ сътрудника Мино Райола " Старата госпожа " е една крачка пред Юнайтед.

Райола, който е сътрудник на Пол Погба, работи като медиатор с мандат за Холанд за януарския трансферен интервал, прецизира изданието. За момента писмени предложения на масата Холанд е видял от Манчестър Юнайтед и от другия клуб, спонсориран от концерна Ред Бул- немския Лайпциг. Борусия (Дортмунд) също е апетитен като заинтригуван.

Juventus 'beat Man Utd in Erling Haaland transfer race' after Mino Raiola interventionhttps://t.co/A6E4UycOlV pic.twitter.com/Wx26hZ6spS
— Mirror Football (@MirrorFootball) December 24, 2019
Италианският вестник Тутоспорт твърди, че Райола е обезпечил полпозишън за Ювентус при договарянията с младия норвежки голмайстор. " Кориере дело Спорт " изяснява, че Юве към този момент е подготвен да заплати 25 милиона евро и да удари конкуренцията. Мениджърът на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер познава чудесно сънародника си, който е упражнявал в Молде и точно там Ерлинг прави дебюта си в мъжкия футбол. Лично Оле Гунар му е подсигурил 200 хиляди паунда на седмица като заплата, само че сега Ювентус е излязъл напред след диалог на Райола със спортния шеф на торинци Фабио Паратичи.

Italian media reporting that Haaland is very close to joining Juventus after meetings with Raiola. €30 mill to RB Salzburg + €3.5 mill to the player pic.twitter.com/Wqu8uwfPLU
— hash (@hashim0307) December 24, 2019
Колегата му от Лайпциг Оливер Минцлаф признава, че те не могат да покажат същите финансови мускули като европейските грандове. " Да, ние се срещнахме с момчето, разговоряхме. Ние имаме голям интерес към него. Той ни изслуша и сподели, че би желал да смени клуба най-късно през лятото. Отворен е за оферти. Но не е елементарно за нас да се противопоставим на богатите, сподели още Минцлаф.

В същото време от Юве обясниха и обстановката с Адриен Рабио. Французинът дойде в Торино и още веднъж не е благополучен, само че Юве няма желание да се разделя с него. 24-годишният халф не играе постоянно, а Юве няма проблем да го задържи до лятото и в случай че не се наложи в състава, да му търси трансфер. През този сезон Рабио има 12 мача, само че няма голове или асистенции. Договорът му с Ювентус е до 30 юни 2023 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР