Норвегия. Страна на фиорди, красота, ужасна зима и жарко лято,

...
Норвегия. Страна на фиорди, красота, ужасна зима и жарко лято,
Коментари Харесай

И това доживяхме! Първият подводен ресторант в Европа отвори врати

Норвегия. Страна на фиорди, хубост, ужасна зима и жарко лято, в което температурите могат да доближат цели… 20 градуса. Няма да се лъжем, че това надали е най-хубавото място за превозване на лятната почивка, само че, в случай че пърженето на парещ пясък, шумните фамилии на плажа и топлата бира не са измежду критериите ви за положително превозване на лятната отпуска, тази страна има какво да ви предложи.
Но през днешния ден няма да приказваме за естествените забележителности на северната страна, а за нещо доста забавно в архитектурен проект, което, както разбирате, не се е случило на нашето черноморие.

В Норвегия отвори порти първият подводен ресторант, написа vest.bg, базирайки се на boredpanda.

Не знаем по кое време ще имаме път натам, с цел да забележим онлайн. Засега предлагаме единствено фотоси от най-новата перла, която с която може да се похвали Старият континент.

Ресторантът е структуриран на три равнища и предлага голям панорамен прозорец, от който посетителите му могат да следят морското дъно.

Но нищо не пречи да хвърлим един взор и на интериора, с цел да си напълним очите. А за какво не и чиниите по-късно, въпреки и да не е в тази конюнктура.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР