Норвегия налага нови национални противоепидемични мерки, за да ограничи епидемията

...
Норвегия налага нови национални противоепидемични мерки, за да ограничи епидемията
Коментари Харесай

Норвегия затяга мерките срещу коронавируса

Норвегия постанова нови национални противоепидемични ограничения, с цел да ограничи епидемията от. Сред тях са и възбрана на сервирането на алкохол на публични места и посредством отсрочване на осъществяването на проект за отваряне на страната, разгласи министърът на опазването на здравето Бент Хьойе, представен от.
" Ситуацията в Норвегия е нестабилна, с растяща заболеваемост през последните седмици ", сподели той на конференция. " Притеснени сме от вероятните последствия, в случай че доста хора подхващат пътувания и се срещат с други хора по време на великденските празници ", съобщи Хьойе. Училищата в Норвегия ще излязат във великденска почивка от 27 март до 6 април.
 Норвежки медици: Силен имунен отговор е повода за появяването на тромби след имунизиране Норвежки медици: Силен имунен отговор е повода за появяването на тромби след имунизиране
Норвежки медици настояват, че са разкрили повода за появяването на странични резултати след имунизиране с AstraZeneca, заяви вестник „ V...
Правителството в началото планираше в края на март да показа проект за последователно отхлабване на противоепидемичните ограничавания. Норвегия беше с едни от най-ниските нива на заболеваемост и смъртност от началото на пандемията, само че сега регистрира стремглаво нарастване на хоспитализациите в резултат на по-заразните разновидности на вируса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР