Нормално ли е тези клоуни, титулуващи се Министерски съвет, да

...
Нормално ли е тези клоуни, титулуващи се Министерски съвет, да
Коментари Харесай

Просто Киро и отбор шуробаджанаци без маски си правят тъпа реклама с...

Нормално ли е тези клоуни, титулуващи се Министерски съвет, да се изсипят на кино в мола без маски, че и да се снимат? Що за нагла проява на безвластие, до момента в който народът измира по лечебните заведения и до момента в който РЗИ глобява елементарните хора и бизнеси за сходно провинение?

Всъщност кои са тия на фотографията? Творческият екип на кино лентата? Откъде накъде театралничат пред плаката, заедно с женичките, любовниците и цялата си челяд?

Хич, но никак не ми е прелестно да виждам по какъв начин нахилените им физиономии си вършат реклама с името на Петя Дубарова от моя Бургас и моята Английска гимназия.

Какво знаят неграмотникът Просто Киро и простоватите видове край него за Петя? Чели ли са стиховете й най-малко и на какъв език? И в този знак ли би трябвало нахално да се отъркат?
свързани новини255772на 17.01.202238935преди 22 часа
Ходете на кино, на спектакъл, на опера, образовайте се с късна дата, само че не го превръщайте в панаир на суетата. Така тъпотията ви лъсва напълно. Вие сте обезсърчителен случай, егоцентрични ексхибиционисти без капка мозък в празните тикви...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР