Нормално е всеки един от двамата да има въпроси на

...
Нормално е всеки един от двамата да има въпроси на
Коментари Харесай

Седем от най-ужасните въпроси на първа среща

Нормално е всеки един от двамата да има въпроси на първа среща, които да желае да зададе на другия, с цел да го опознае. Когато излизате с някого за първи път, може да се сблъскате с ужасна комбинация от несръчност, нерви и неспокойствие. Макар че може да се стремите да угодите на другия, срещата може да бъде изпълнена с безпокойствие, защото желаете да извършите положително усещане. Независимо от това, постоянно ще се откри нещо, което може да  осуети проекта за безупречна вечер. В същото време срещата може да не е цялостен неуспех, методите по верния метод.

Ето и най-лошите въпроси на първа среща, които в случай че единият зададе, рискува да провали цялото прекарване:

Защо носиш толкоз доста грим?

Всяка жена се стреми да се хареса образно на мъжа на първа среща, като това включва, както облекла и прическа, по този начин и грим. Истината е, че някои избират по-семпла визия, до момента в който други залагат на по-тежкия грим. Може да е необичайно за някои или даже да наподобява извънредно, само че това е персонално желание. Така че мъжете биха могли да избегнат негативни мнения за грима, в случай че не желаят да наранят своята дама.

Защо си самичък?

Това е от тези въпроси на първа среща, които са травматични и би трябвало да избягвате непременно. Вероятно това  е нещо, което неведнъж са ги питали техните родственици и съседи от квартала. Не е нужно да наливате масло в огъня, тъй че не трябва да желаете да се присъедините към листата с хора, които са я разследвали това. Няма нищо неприятно в това в даден стадий от живота си да си самостоятелен. Все отново концепцията не е да си с няколко, просто с цел да имаш връзка, в случай че тя няма стойност.

Девствена ли си?

Този въпрос може да се окаже извънредно афектиран и недодялан. Все отново едвам познавате този човек, а такива неща не се разкриват на всеки.

Кажи ми с какъв брой мъже си излизала преди мен?

Нормално е всеки да е любопитен за някогашните на другия. Но тези неща би трябвало да се разкриват с течение на времето, когато двамата се опознаят повече. Ако единият приказва за предишното си на първа среща, обстановката може да стане много неловка.

Какви пози харесваш?

Сериозно ли? Това е един от най-лошите въпроси на първа среща. Зададете ли това, ще наподобява все едно нямате самообладание да го вкарате в леглото. Може да говорите за тези неща, само че не и на първите няколко срещи.

Защо не направиш нещо по-добро в кариерата си?

Някои хора желаят сътрудниците им да са по-амбициозни, само че изборът им на кариера е тяхно решение и не би трябвало да се пробвате да го контролирате.

Каква е заплатата ти сега?

И дамите, и мъжете би трябвало да се въздържат от това да питат такива въпроси на първа среща. Това ли е най-важното? Излизате с няколко, тъй като го харесвате или тъй като получава доста пари? Помислете по какъв начин ще изглеждате в очите на другия, в случай че попитате това. На вас също няма да ви хареса да ви зададат подобен въпрос.

Почти всеки човек отива на среща с вярата да срещне любовта на живота си. Така че, би трябвало да извършите всичко допустимо, с цел да гарантирате, че ще си изкарате прелестно. Все отново това може да подсигурява и втора среща. Не се тормозете, в случай че не се получи. Все отново малко са хората, разкрили любовта от първия опит.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР