Нормално е, когато се интересувате от някой силен мъж, да

...
Нормално е, когато се интересувате от някой силен мъж, да
Коментари Харесай

Как да накарате силен мъж да си падне по вас

Нормално е, когато се интересувате от някой мощен мъж, да се чудите по какъв начин той може да си падне по вас. Невинаги триумфът в това начинание е обезпечен, само че си коства да опитате.

Дори да има други мъже, които си падат по вас, вие ще търсите единствено неговото внимание. Това демонстрира какъв брой доста се интересувате от този човек. Нужно е да привлечете неговото внимание и да бъдете подготвени за сериозна борба, тъй като ползата към подобен вид мъж няма да е по никакъв начин дребен.

Ето с какво може да започнете, с цел да си падне по вас:

Покажете своя разсъдък и сексапил

Да плените мощен, безмълвен вид е въпрос на това да запазите класата си. Тези хора харесват да са център на внимание, въпреки да се счита друго. Ако сте от девойките, които обичат да изпиват по няколко напитки и до зори танцуват в нощните заведения, евентуално този мъж няма да си падне по вас.

Ако завържете диалог с него, би трябвало да знаете по какъв начин да поддържате интереса му и да покажете своя разсъдък. Също по този начин би трябвало да можете да поддържате потока на диалога, а това става освен посредством слушане, а и посредством задаване на въпроси, които обаче са точни и уместни. Така ще засилите интереса му и може да си падне по вас.

 по вас Как да накарате мощен мъж да си падне по вас

Не бъдете прекомерно шумни

Тези мъже биха си паднали по вас, в случай че сте мощни, уверени и се чувствате удобно в кожата си, а и не изпитвате потребност да го натрапвате на хората. Затова в опита си да бъдете забавни, внимавайте да не станете прекомерно бъбриви.

Не се опасявайте да извършите първата крачка

Силният безмълвен вид може да е от хората, които в никакъв случай не вършат първата крачка. Така че, в случай че някое момче притегли вниманието ви, може да се наложи да задвижите топката, с цел да може и той да си падне по вас.

Не се опасявайте обаче, че това ще го отблъсне. Направете го вярно и може да получите стремежи резултат.

Какво би трябвало да знаете, преди да се срещнете със мощен безмълвен вид мъж

Силно безмълвният вид може да е мистерия, само че може да бъде и сложен за среща. Той може да има изцяло друга персона от тази, с която сте привикнали, а това значи, че би трябвало да сте готови за това, което следва, в случай че желаете той да си падне по вас.

Не се тормозете, в случай че той е спокоен

Това е просто методът, който той избира. Силно безмълвният вид не изпитва потребност да запълва всяко едно безмълвие с думи, а това значи, че ще имате моменти, когато никой от вас няма да каже нищо. Вместо да намирате всичко това за малко неловко, приемете тишината. Той е благополучен да бъде там, просто няма потребност да бъбри безпределно.

 по вас Как да накарате мощен мъж да си падне по вас

Оставане у дома против излизане на открито

Този вид хора не са фенове на празненствата. Това не значи, че в никакъв случай не излиза, а че избира да се любува на спокойни вечери у дома. Така че, в случай че сте човек, който обича да излиза непрекъснато, тук евентуално ще би трябвало да извършите дребен компромис.

Ако решите да излизате, помислете за разнообразни действия, които можете да вършиме дружно и които не постоянно включват празненства. Може да отидете на кино или на спектакъл, или да отидете в спокоен бар и да се насладите на ситуацията. Така той ще ви оцени и може да си падне по вас.

Спазвайте своята част от договорката

Не можете да очаквате от него да се промени подобен, какъвто е, тъй че в случай че е спокоен, това значи, че няма да е този, който ще стартира диалози от самото начало. Трябва да знаете своята част от договорката и да сте подготвени да поемете по-голямата част от товара на диалозите, с цел да може да си падне по вас. Ако обаче установите, че той не се интересува от диалозите, може би ще желаете да разберете за какво. Има разлика сред това да бъдеш мощен и безмълвен и да бъдеш искрено недодялан и неграмотен!

Бъдете чувствителни към мълчанието

Просто не забравяйте, че той може да не желае да води диалог от самото начало. Ако сте приказлив човек, той може да не желае да му говорите непрекъснато. Затова бъдете чувствителни към неговите потребности и разберете, че от време на време просто би трябвало да се наслаждавате на компанията си без звук. Така той може да се води по вас и последователно да се отпусне.

Да знаете къде стои той

Силният безмълвен вид нормално е много образован, което значи, че знае доста неща и евентуално също има твърдо мнение и правила. Възможно е да има избрани тематики, които не са на дневен ред за него, и е значимо да знаете за тях още първоначално, с цел да не се окажете с проблем по-нататък.

Наясно сме, че този вид мъже са висока топка, само че това не значи, че някой от тях не може да си падне по вас. Просто би трябвало да положите повече старания от нормално. В същото време обаче и не забравяйте личната си стойност и че би трябвало да цените и себе си на първо място, салдото е основен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР