Нора Недкова е била любовница на Слави Трифонов Станислав Тодоров

...
Нора Недкова е била любовница на Слави Трифонов Станислав Тодоров
Коментари Харесай

Скандалната Нора Недкова: Бях любовница на Слави Трифонов!

Нора Недкова е била държанка на Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила в продължение на няколко месеца, заяви "Таблоид ".

Плеймейтката е признала пред приятелки, че е съумяла да помачка чаршафите с най-известният гологлавец у нас. Блондинката без позор в детайли разказала за нощните си прекарвания с шоумена пред приятелките си, написа изданието.

Аферата им почнала малко след гостуването на Нора в предаването му предходната година. Недкова получила покана като победителка в състезанието "Мис Плеймейт ".

Веднага откакто завършил записът на "Шоуто на Слави ", той я поканил да се включи в новогодишната му стратегия, а по-късно и на сантиментална вечеря в скъпарски ресторант в столичния кв. „ Изток “. Именно там двойката е засечена от Венета Райкова, която споделя във Facebook, че е видяла Слави "с едно сексапилно момиче”. Малко по-късно Райкова изтрива обявата си.

24-годишната мацка и тв водещият даже са отишли на екскурзия дружно, твърди източник на изданието. Според клюките Трифонов и Нора чествали дружно настъпването на новата 2018 година в Абу Даби. Актуалната носителка на купата "Мис Плеймейт " посрещна 2018 година с екзотична екскурзия точно в компанията на учиндолеца. Тя спести качването на фотоси с него, като показваше в обществените мрежи единствено снимки, на които е сама. Варненката естествено на необятно се похвалила с случката си с Дългия, която към този момент е в историята.

"Нора не е съществено момиче. Тя обича да е с някого до момента в който му се нарадва и след това минава на различен. Не бръмчи за пари, тъй като баща й има задоволително средства, само че това не й пречи да си спи с мъже за кеф. Така беше и със Слави. Той я хареса, беше пряк с нея, че търси само къса секс спекулация, Недкова я устройваше и му се отдаде. И двамата останаха удовлетворени ", разясниха приятелки на варненката.

Веднага след гостуването на дребната русокоска в "Шоуто на Слави” потеглиха клюки за връзките им, като Нора сама ги подхрани със фотография, на която е прегърната с шоумена. На фрагмента перхидролката е с деколте до пъпа, а най-известният шоумен е поставил апетитно ръце към кръста й и не смее да сведе взор към формите й.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР