Номинацията за нов транспортен министър ще се случи в понеделник.

...
Номинацията за нов транспортен министър ще се случи в понеделник.
Коментари Харесай

Александър Иванов, ГЕРБ: Номинацията за нов транспортен министър ще се случи в понеделник

Номинацията за нов транспортен министър ще се случи в понеделник. Както постоянно ГЕРБ залага на експерти и са хора с потвърден опит. Изненадам съм за решението на Александър Манолев, тъй като се случи този опит за оклеветяване тъкмо когато беше номиниран. Той сподели, че не желае да стартира с опрощение, сподели депутатът от ГЕРБ Александър Иванов по.

Аз не мога да разясня офанзивите и изявленията към Александър Манолев, да ги разясняват тези, които ги направиха. Той е човек със сериозен опит и решението си е персонално негово. Подкрепям го, само че за жалост беше доста добър претендент за поста. Не мисля, че има и съображение да излиза от изпълнителната власт, безапелационен беше той.

Не мога да кажа дали има конспирации с Александър Манолев и забавянето на Румен Радев за сключване на указа. Може и да е цялостна случайност. Както виждате- всички кандидатури бяха разисквани на съдружния съвет и по тази причина не намирам нещо необичайно на диалога на Бойко Борисов и Манолев, сподели още Иванов.

Решението за Младен Маринов е решение, което ще подкрепим поради премиера. Аз мисля, че той ще стъпи в служба и ще си свърши добре работата. Президентът в една или друга степен сподели, че повода за неподписването е поради пътешестване. Комуникацията е добра сред Дондуков 1 и 2. Това, че няма координиране, може да каже единствено президентът какво значи, съобщи депутатът от ГЕРБ.

Едни официални и неофициални срещи като тази в Организация на обединените нации би трябвало да се случат с присъединяване на премиера, изключително след сполучливото ни европредседателство, сподели Иванов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР