Номинацията на Антон Хекимян означава, че кандидатът на Възраждане за

...
Номинацията на Антон Хекимян означава, че кандидатът на Възраждане за
Коментари Харесай

Номинацията на Хекимян означава балотаж за кандидата на Възраждане: Костадинов

Номинацията на Антон Хекимян значи, че претендентът на " Възраждане " за кмет на София ще отиде на балотаж. Това съобщи водачът на партията Костадин Костадинов:

" Наистина в България съвсем не е останала самостоятелна публицистика и справедлива публицистика, споделям съвсем, тъй като има такива, както медии, по този начин и публицисти, само че за жалост те са в извънредно неконкурентоспособна среда ".

Като " насмешка със софиянци " дефинира Борис Бонев от " Спаси София " кандидатурата на  Хекимян.

По думите му той е " инцидентно попаднал в политиката ":

" Очевидно решенията се взимат на килимчето при Борисов без никаква либералност и в последния миг. Това не е уважението и това не е от отношението, което София заслужава. И ето,  ние към този момент месеци наред сме на терен, имаме ясна стратегия, имаме страховит екип, хора, които дълго време са били избирани и са работили, с цел да заслужат своето място. " Спаси София " е организация на повече от 10 години с потвърден опит, тъй че този конфликт тук ще бъде сред хората с опит и тези, които потвърждаваме всекидневно, че ни пука за София и желаеме тя да се промени и инцидентно попаднали обичани публицисти на Борисов в политиката ".

Според Васил Терзиев, който е претендентът за кмет на София от ППДБ, опитите на публицистите да влизат в политиката, не са свършили добре.

Така той разяснява кандидатурата на ГЕРБ, откакто партията на Бойко Борисов издигна Антон Хекимян за градоначалник на София.

" Намирам кандидатурата за малко странна. Тя е в прорез на това, което и господин Борисов, и господин Георгиев споделиха в последните седмици, когато описваха техния профил на претендент. Георгиев сподели, че " София не е образователна кола ", когато разясняваше моята кандидатура. В същото време те избират да заложат на човек, който безусловно една седмица преди започването на акцията, взема решение да се занимава с проблемите на София ", настоя Терзиев пред Нова нюз.

По думите му Хекимян прави скок от медийния свят в политическия.

" За да работи добре едно общество, би трябвало да има китайска стена сред медиите и политиката. Резки скокове от едната в другата посока за мен персонално са странни ", разяснява той.

Според него решението на ГЕРБ сигурно е ексцентрично, само че кандидатурата е мъчно да бъде откъсната от облика на партията.

Васил Терзиев се похвали, че той и сътрудниците му работят от месеци на терен: " Два пъти сме обиколили регионите на София, с цел да се срещнем с проблемите. Тук стои въпросът по отношение на подготовката за тази борба ".

Кандидатът на ППДБ настоя, че не се тормози от кандидатурата на Антон Хекимян.

" Нито аз, нито екипът ми се тормозим. За нас централното нещо в акцията е било по какъв начин да стигнем до жителите и да ги спечелим с положителните ни хрумвания ", разясни той.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР