Номерът на китайците - изоставени хангари стават приказни зали Да

...
Номерът на китайците - изоставени хангари стават приказни зали Да
Коментари Харесай

Бивша електроцентрала възкръсва с 8 млрд. паунда

Номерът на китайците - изоставени хангари стават приказни зали Да спретнеш фестивал на остаряло пристанище - ето кой го може

През 2013 година стана ясно, че Франк Гери и Норман Фостър ще вършат регенерация на някогашната електроцентрала " Батърси ", намираща се на левия бряг на река Темза в Лондон. Промяната ще сътвори 20 000 краткотрайни и 13 000 непрекъснати работни места, а за завършването на обекта са нужни 8 милиарда паунда.

През 2012 година " Батърси " беше добита от консорциум от Малайзия против 400 милиона паунда. Eлектроцентралата без подозрение е най-значимият обект за регенерация в централната част на Лондон. Това е златна опция за новите притежатели да оставят диря измежду световните играчи в света на парцелите, сподели Тан Шри Лю Кий Син, президент на SP Setia, една от компаниите участнички в консорциума.

Плановете на компанията плануват реновиране и консервиране на този важен за английската столица обект, както и създаване на нови здания - жилищни и търговски. Те ще бъдат ситуирани към основната постройка на електроцентралата от червени тухли и четири забележими бели комина.

Очаква се, че целият план ще бъде осъществен в границите на 15 години. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР