Но в понеделник сутринта министърът на културата Луси Фрейзър ефективно

...
Но в понеделник сутринта министърът на културата Луси Фрейзър ефективно
Коментари Харесай

Таксата за лиценз на BBC TV добра ли е? Присъединете се към независимия дебат

Но в понеделник сутринта министърът на културата Луси Фрейзър дейно удостовери, че корпорацията ще би трябвало да се оправи с покачването на инфлацията под инфлацията на фона на известията, че Риши Сунак желае да блокира нарастването на годишната такса.

Увеличаването на годишната такса в сходство с инфлацията би възлизало на към 15 английски лири, което би нараснало налога до 173,30 английски лири. Г-жа Фрейзър обаче сподели, че е загрижена, че това ще бъде „ високо “, до момента в който рецесията с разноските за живот продължава.

Коментарите й пристигнаха, откакто министър-председателят сподели на кореспонденти, че BBC „ би трябвало да бъде реалистично по отношение на това, което може очаквайте хората да заплащат в миг като този ”.

Лицензионната такса заплаща за услуги на BBC, в това число телевизия, радио, уеб страница на BBC, подкасти, iPlayer и приложения. Съществуването му е обезпечено най-малко до края на 2027 година от кралската харта на BBC, която дефинира финансирането и задачата му.

С дебата към лиценза...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР