Но окончателно приетият бюджет за програмата повиши тази летва до

...
Но окончателно приетият бюджет за програмата повиши тази летва до
Коментари Харесай

Южна Корея ще задели внушителните $19 милиарда за производството на чипове

Но дефинитивно признатият бюджет за програмата увеличи тази летва до еквивалента на 19 милиарда $, които ще бъдат разпределени непосредствено за подкрепяне на производството на чипове, а останалото ще пристигна от данъчни облекчения.

Контролираната от страната Корейска банка за развиване ще разпредели упоменатите средства на получателите на дотации, разяснява Ройтерс. Около 734 милиона $ от общата сума ще бъдат употребявани за подкрепяне на производители на съоръжение за произвеждане на чипове и компании, които се занимават с разработка, само че не имат лични индустриални мощности.

Обърнете внимание, че най-голямата южнокорейска компания, представлявана от Samsung Electronics, освен създава чипове и ги създава вътрешно, само че също по този начин работи като производител по контракт за разработчици на трети страни, в това число задгранични компании.

Южнокорейските управляващи се стремят да покачат конкурентоспособността на националната полупроводникова промишленост отвън сегмента на паметта, което разреши на локалните производители да станат международни водачи.
Ако Samsung Electronics е най-големият производител на всички типове памет, то по-малкият...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР