Но няма нищо учудващо в действията на малката Джулка, защото

...
Но няма нищо учудващо в действията на малката Джулка, защото
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Джулиана Гани Сменя Професията, Няма Да Повярвате С Какво Се Захвана!

Но няма нищо учудващо в дейностите на дребната Джулка, тъй като тя въпреки всичко е приключила музикалното учебно заведение в родния си град Пловдив със компетентност пиано, писа blife.bg.

Сега Джулиана реши да се опитва и като певица. Тя към този момент записа първото си парче в професионално студио. Официалната му премиера ще е през септември. И макар че някои биха се радвали да виждат провокативната Джулка на сцената, те ще останат разочаровани. Гани признава, че няма упоритостите да става певица, а песента е записала единствено поради тръпката и многочислените си фенове. „ Нямам упоритости да ствам певица, записах тази ария единствено за занимание и поради тръпката, а и желаех да развеселявам многочислените си почитатели, които еждневно ме заливат с любовта си “, разкрива Джулка.

Под пуснатите фрагменти в обществената мрежа тя получи доста похвали за съвършената си визия в студиото. Джулиана споделя също, че се надява песента да се трансформира в цялостен шлагер и да повтори триумфа на първия й музикален план. Преди година Гани пусна „ Едерлези “, където сподели уменията си да свири на пиано.

Джулка обаче няма планове да се занимава с пеене, най-малко към този момент. Тя и новата й огромна обич – Илиян Найденов, откриват нова фитнес зала в родния град на инструктора – Монтана. На откриването Джулка ще черпи с шейкове, излиза наяве от обява във Facebook. Тя все по-често се застоява в дребния град, което проличава от изявленията й в обществената мрежа. Дали пък плеймейтката няма да се засели там поради огромната си обич?

Джулиана Гани записа първия си сингъл сн. Facebook

Още преди да се е развела със Станимир Ташев, Джулка към този момент загатва на новия си мъж, че е подготвена още веднъж да постави брачните окови и да бъде вярна и любяща брачна половинка. Дали скоро няма да станем очевидци на следващата обилна женитба на плеймейтка?
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР