НЛО катастрофира близо до Хавай (видео)На 31 декември,неидентифициран летящ обект

...
НЛО катастрофира близо до Хавай (видео)На 31 декември,неидентифициран летящ обект
Коментари Харесай

Случи се, НЛО катастрофира близо до Хавай

НЛО катастрофира покрай Хавай (видео)На 31 декември,неидентифициран летящ обект видян във вечерното небе над Оаху, накара стотици очевидци да “загреят ” линиите на Спешната работа. Според очевидци НЛО е паднало в океана.Служители на Федералната авиационна администрация споделят, че по това време в региона няма произшествия или катастрофи. Но няколко очевидци оповестяват, че са видели огромен наследник предмет, падащ от небето в океана.Миситина Сапе сподели пред Hawaii News.,че е снимала случката 20:26 ч. покрай Халеакала авеню в Нанакули.Друга жена на име Мория забелязала нещо, което приличало на същия обект, минавайки над имението на принцеса Кахану.
„ Поглеждам нагоре и извиках о, мамка му! “, Казва тя. „ Започнах да крещя на брачна половинка ми,който беше в гаража със децата: Хайде погледни там. Погледни на горе,виждаш ли това, което виждам аз. Всички взеха да крещят „ да! “ “да ”!38-годишната Мория споделя, че в никакъв случай не е вярвала в НЛО, само че яркосиният обект ги е заинтригувал толкоз, че скочили в колата и се пробвали да го проследят. “Не знам какво беше ”, сподели тя. „ Летеше толкоз бързо. “Пътуването приключи на по-малко от три благи от мястото, където стартира. Тя споделя, че са спрели колата на автомагистрала Фарингтън пред постройката на водоснабдяването, откакто обектът е паднал в океана.В един от видеоклиповете на Мория можете да я чуете да споделя: „ (То) се спусна във водата. Каквото и да е това. ”
Тя го разказва като по-голямо от телефонен дирек,който не издава тон. “Обадихме се на 911 ”, сподели Мория.Докато служителите на реда са били на мястото, Мория споделя, че са забелязали втора светлина,но този път бяла.„ Съпругът ми отиде да огледа нагоре по улицата и видя по какъв начин идва бялото НЛО “, сподели тя. „ Белият беше по-малък. Идваше в същата посока като синята. ”Всички изгубили обекта от взор, откакто той липсващ зад близката планина.Говорителят на FAA Ян Грегор сподели на конференция, че организацията е получила отчет от полицията във вторник вечерта за допустима злополука на аероплан в региона, „ само че няма известия за изчезнали самолети. ” споделя Грегор.Прикри ли се следващият НЛО случай?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР