НЛО, известни още като неидентифицирани въздушни феномени (UAP), са в

...
НЛО, известни още като неидентифицирани въздушни феномени (UAP), са в
Коментари Харесай

Общността на НЛО се разраства бързо, след като свидетелствата на разобличители станаха национални заглавия: `Преломен момент`

НЛО, известни още като неидентифицирани въздушни явления (UAP), са в центъра на " повратен миг " в Америка политика, защото общността продължава да пораства, съгласно някои професори и запалянковци.

„ Живеем в повратен миг “, сподели доктор Кристофър Бадер, професор в университета Чапман, пред The ​​Wall Street Journal в публикация, оповестена в понеделник, добавяйки, че чуванията в Конгреса за извънземни life " узакониха полемиката за НЛО по метод, който на процедура е невиждан. "

Слушащият за НЛО сигнал Дейвид Груш загатна, че е бил заплашван да мълчи за секрети държавни стратегии и записи за извънземен живот по време на мощно разгласен юли 26 Изслушване на Комисията за контрол на Камарата на представителите.

НЛО, известни също като неидентифицирани въздушни феномени (UAP), са в центъра на „ повратен миг “ в американската политика, съгласно някои професори и запалянковци. (Getty Images)

След това чуване шестима подп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР