Нивата на недоверие и на разделение в обществото и на

...
Нивата на недоверие и на разделение в обществото и на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Готови сме да направим правителство на малцинството

Нивата на съмнение и на разделяне в обществото и на равнище водачи сред нас и ГЕРБ са такива, че никой не планува коалиция, която да изисква високо равнище на доверие.

 

Така че остава да се търси обединяване към някакви огромни национални задания и подобен формат на държавно управление, което би направило допустимо неговото гласоподаване и действие.

 

Ако има ръководство, то няма да бъде основано на коалиция, ще бъде по-тясна пътечка. Пред страната има доста опасности, само че и доста благоприятни условия, по тази причина би трябвало да поемем по сложния път, добави Христо Иванов.

 

Към момента е рано да се приказва какви ще са параметрите на това предложение, само че ще създадем всичко допустимо да създадем държавно управление, което да дава отговор на условията на нашите гласоподаватели и то няма по какъв начин да бъде съдружно, а би трябвало да е фокусирано не към систематизиране на порции и постове, а към избрани задания, съобщи Иванов.

 

За страната е рисково да продължи тази форма на президентска република, в която президентството се трансформира в някакъв независим центъра на власт

 

Законът на Крум Зарков е значима част от правосъдната промяна, само че не е правосъдната промяна.

 

Без конституционна промяна не можем да влезем в Шенген и да отключим еврофондовете. Докато това не се случи, няма да има придвижване напред. Борисов и ГЕРБ по всякакъв начин се пробват да заобикалят тази тематика, сподели съпредседателят на Демократична България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР