„Нито по Балкански, нито по Турски, нито по Южния поток

...
„Нито по Балкански, нито по Турски, нито по Южния поток
Коментари Харесай

Кючук: Делян Пеевски не е участвал в изграждането на "Южен поток"


„ Нито по Балкански, нито по Турски, нито по Южния поток Движение за права и свободи като политическа мощ не е взела участие във взимането на решения. Народният представител Делян Пеевски по никакъв метод не е взел участие в построяването на тези потоци. “ Това сподели в студиото на „ 120 минути “ съпредседателят на " Обнови Европа " в Европейския парламент Илхан Кючук.

" Онези, които се пробват по подобен безсрамен метод да набутат Движение за права и свободи, че е проводник на един или различен интерес, в тази ситуация на Русия, ще получат своя отпор. Защото Движение за права и свободи има историята на проатлантическа партия, която е дала жертви. И няма да позволим цинизма, на който и да е политик да се качи на наш тил ", добави той.

Кючук изясни, че Движение за права и свободи ще вземе своето политическо решение по какъв начин да постъпи, откакто съдът в Съединени американски щати се произнесе за Пеевски, който попадна под глобите на американския закон " Магнитски ".

Българският му вид, който приготвя финансовото министерство, обаче е доста по-различен случай, счита Кючук, като го назова " фашистки ".

" Той цели без съд и присъда да се основават оперативни описи, които да бъдат следени от изпълнителната власт и самичък по себе си връща духа на българската народна власт 70 години обратно. Нещо, от което Европа се е освободила, отричайки фашизма и нацизма. Той самичък по себе си е фашистки закон ", съобщи Кючук.

Според него в България се забелязвало " оттегляне от правовите правила ".

Той разяснява и глобите на Европейски Съюз против Русия.

" Мисля, че единствената логичност на глобите е да накара Руската федерация в този случай да седне на масата и да се потърси опция за за мир. Звучи доста притеснително, че политическата изразителност от ден на ден е за война, в сравнение с за мир, а ние като политици и дипломати желаеме да търсим всички благоприятни условия за намиране на мир ", изясни той.

За Северна Македония евродепутатът разяснява, че би трябвало да се върнем към прагматизма.

" Под това разбирам да се подпише едно съглашение сред двете страни и да бъде изписано доста в детайли какви са стъпките преди междуправителствената конференция. Има технология за това, само че е реалност, че ние позволяваме разделянето на двете страни. Това няма да ни докара по никакъв метод в добра посока “, сподели Кючук.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР