Nissan разкри нови подробности за спортната NISMO версия на изцяло

...
Nissan разкри нови подробности за спортната NISMO версия на изцяло
Коментари Харесай

Електрическият Nissan Ariya NISMO идва с до 435 конски сили

Nissan разкри нови детайлности за спортната NISMO версия на напълно електрическия си модел Ariya, която ще бъде пусната в продажба в Япония през юни тази година.

Nissan Ariya NISMO ще се предлага в две съществени версии според от интегрираната батерия и мощността, като клиентите ще могат да избират сред трансформация с батериен модул с потенциал от 66 kWh и мощ от 367 конски сили (560 Нм въртящ момент) и такава с 91 kWh батерия и мощ от 435 конски сили (600 Нм въртящ момент).

" Доработката на NISMO основава ускоряване, което е мощно, само че гладко и елементарно за управление ", споделят от Nissan. " Включването на извънредния режим на шофиране NISMO максимизира реакцията, когато се търси още по-голяма продуктивност ".

Освен с усъвършенствано и по-мощно задвижване, Ariya NISMO идва с редица промени по окачването и спирачната система, крайната цел на които е върховото преживяване на пътя.



В оборудването на Nissan Ariya NISMO са включени също по този начин специфични брони, заден спойлер, характерно осъществяване на интериора с червени акценти, аудиосистема BOSE Premium и избор сред шест съществени цветови осъществявания на екстериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР