Nissan продължава да подгрява феновете на изцяло електрическите, а и

...
Nissan продължава да подгрява феновете на изцяло електрическите, а и
Коментари Харесай

Nissan Ariya e-4ORCE Pole to Pole идва без промени по задвижващата си система

Nissan продължава да подгрява почитателите на напълно електрическите, а и на колите като цяло, преди особено квалифицираната Ariya e-4ORCE Pole to Pole да поеме на предизвикателното си странствуване от Северния до Южни полюс.

За да бъде оптимално квалифициран за идните повече от 27 000 километра, от Nissan са работили по Ariya e-4ORCE Pole to Pole в тясно съдействие със експерта в региона на офроуд машините Arctic Trucks.

Въпреки че електрическият автомобил наподобява доста по-различно от серийната си версия, от Nissan споделят, че главните детайли на задвижващата му система са непокътнати без каквито и да било промени.

За да бъде обаче усъвършенствана проходимостта на автомобила, включително на заледени и заснежени повърхности, както и по скали и общ кръстосан терен, e-4ORCE Pole to Pole е минала през стратегия за доработка на екстериора и окачването. Тук главната дача на екипа е била консолидираното на по-голяма и многопрофилна композиция гуми/джанти, както и увеличението на отстоянието на колата от пътя.



Друга забавна смяна, която са нанесли от Nissan по електрическия автомобил е монтирането на машина за кафе навътре в колата.

" С Ariya, нашият световен екип даде сърце и душа в колата и я направи доста специфичен артикул ", разяснява Матю Уивър, вицепрезидент на Nissan Design Europe. " Ние създадохме този автомобил с визията, че той ще извършва ролята си в голям брой среди ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР