Ниските температури влияят значително на здравето на кожата и особено

...
Ниските температури влияят значително на здравето на кожата и особено
Коментари Харесай

4 навика, с които да предпазим устните си през зимата

Ниските температури въздействат доста на здравето на кожата и изключително на най-чувствителните зони, като устните. Ето за какво би трябвало да бъдем изключително деликатни и да им дадем хидратацията, от която се нуждаят. Обърнете внимание на 4 навика, които ще запазят устните ви хидратирани по това време на годината.

Ексфолианти: С маска от мед и захар направете дребни разтривки в региона за унищожаване на мъртвите кафези. След това, преди да заспите нанесете добър пласт еликсир за устни. Не бива да се не помни, че сходно на кожата на лицето, кожата на устните употребява нощта, с цел да се възвърне и да се подхранва в дълбочина.

Хидратация: Трябва да употребявате балсами, които поддържат хидратацията и предотвратяват накъсването на кожата.

Пиене на повече вода: Липсата на хидратация, т.е. вода, прави устните да наподобяват набръчкани и сухи. Ако изпиете два литра вода и употребявате подхранваща формула, която спомага за задържането на влагата, ще получите меки и плътни устни.

Защита: Търсете натурални червила с дейни съставки, които като се изключи че обезпечават цвят, ги подхранват и хидратират, а през нощта постоянно отстранявайте грима нежно, с цел да не ги раздразните и нанасяйте възстановяващ еликсир.

Това са 4-те основни стъпки с цел да може устните ви да наподобяват в съвършено положение. Именно комбинацията от тях ще ни помогне да поддържаме здравето на устните си, тъй че те постоянно да наподобяват гладки и излъскани.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР