Нищо ново под слънцето – с това изречение най-кратко може

...
Нищо ново под слънцето – с това изречение най-кратко може
Коментари Харесай

СКУКА: „Капките” претоплят стари манджи

Нищо ново под слънцето – с това изречение най-кратко може да се заключи новият сезон на шоуто „ Като две капки вода ”. И тази пролет, както нормално, предаването за имитатори ще претопля остарели манджи, вкарвайки в народен ефир едни и същи втръснали на аудиторията лица. Александър Сано и Моню Монев са измежду дребното участници, които към момента не е обиколил всички родни риалитита и не е бил в друго предаване на продуцента Маги Халваджиян.

След като предходната пролет Герасим Георгиев-Геро смени Димитър Рачков като водещ на „ Капките ”, в този момент Митко се завръща в предаването, тъй като другото му лице – Васил Василев-Зуека, както е известно, от няколко месеца е бежанец. Това завръщане беше оповестено като причина за прекъсването на „ Забраненото шоу на Рачков ”, което изкара два сезона в ефира на Нова в неделната вечер. Маги Халваджиян сподели, че Митко не можел да издържи на сходно натоварване – две вечери работа в ефира на малкия екран, и „ Забраненото шоу ” щяло още веднъж да е на екран през есента.

В същото време панелистът на Гала – Дарин Ангелов, очевидно не страда от изтощеност . Той е едно от втръсналите на аудиторията лица, което тази пролет ще се изявява в „ Капките ”, откакто предходната есен беше и в другото предаване на Халваджиян – „ Маскираният артист ”. Очаква се да продължи изявите си всяка заран в „ На кафе ”, а в това време взе участие и в сериала „ Лъжите в нас ”. „ Тоя във всяко предаване го пробутват! ”, разясняват фенове на почитател страницата на шоуто.

Другите три лица от „ Маскираният артист ”, които се повтарят в „ Капките ” тази година, са Алисия, Есил Дюран и Крисия – надлежно от първия, втория и третия сезон на шоуто. Те обаче очевидно не са омръзнали на публиката толкоз, колкото Дарко, тъй като мненията за бъдещото им присъединяване са по-скоро положителни, в сравнение с отрицателни. Аплодисменти преди старта печели и Моню Монев – обичаният лекар Мазов от сериала „ Откраднат живот ”. Той дружно с Александър Сано са измежду дребното, които към момента не са гастролирали във всички вероятни риалитита в страната ни. Били са единствено в „ Черешката на тортата ”. Руслан Мъйнов е бил гостуваща звезда в „ Маскираният артист ”. Той не е бил в риалитита, само че за сметка на това е взел участие съвсем във всички останали тв излъчвания. Все отново хората чакат превъплъщенията му с интерес и считат, че ще бъде забавен.

Съвсем друго е отношението към Мариана Попова , която ще бъде четвъртата дама на сцената – след Крисия, Алисия и Есил Дюран. Коментарите за нейното присъединяване са меко казано отрицателни. Много фенове я дефинират като дразнеща, мрънкаща и постоянно недоволна. Още преди 2 години тя съумя да се скара задочно с артиста Юлиан Вергов, който ще бъде в журито на „ Капките ”. Това стана в първия сезон на „ Маскираният артист ”. След като Розата (Жана Бергендорф) сподели, че мъжът на Мариана – Веселин Плачков, е превъзходен артист, Вергов в опит да бъде занимателен сподели: „ Розата е Мариана Попова – единствено Мариана Попова може да каже, че Веселин Плачков е превъзходен артист ”. Това вбеси певицата: „ Категорично отхвърлям да съм участник и не съм нито роза, нито хризантема! Съжалявам за неприятният слух на „ докторчето “ от кино лентата „ Трите мечета “! А Веселин Плачков е с изключение на прелестен артист и доста първокласен мъж! Много се отхвърлиха... Евтини смехории и още по-евтин спектакъл “, написа тя в обществените мрежи. Очаква се сред нея и Вергов да не престават да прескачат искри, само че не в позитивния смисъл на това разбиране. Той най-вероятно е не запомнил абсурда, само че тя – надали. Смята се, че Попова е в неприятни връзки и с Дарин Ангелов. В предишното двамата са имали любовна спекулация, само че се приказва, че са се разделили със скандал и до през днешния ден не могат да се гледат.

Краси Радков е разгласен като „ последния участник ”, откакто беше водещ в „ Маскираният артист ” предходната есен. Той е добър с имитациите, само че в случай че някой каже, че е било истинска концепция да го поканят в шоуто, ще излъже. В журито също няма изненади – както „ Уикенд ” от дълго време писа, в него не престават да са Хилда Казасян, Вергов и Димитър Ковачев – Фънки. На целия този декор упованията към „ Капките ” са за висок рейтинг макар всеобщия хейт към огромна част от участниците. Касовият триумф обаче не постоянно изначава високо качества.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР