Нищо не се е успокоило, най-хубавото предстои. Така коментира състоянието

...
Нищо не се е успокоило, най-хубавото предстои. Така коментира състоянието
Коментари Харесай

Пеевски за сглобката: Нищо не се е успокоило, най-хубавото предстои

Нищо не се е успокоило, най-хубавото следва. Така разяснява положението на сглобката след гласуването на вота на съмнение към властта ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Ясно на кой е министър Калин Стоянов - на Кирил Петков. Анкетната комисия, която предлага ПП-ДБ няма да я подкрепим. Твърдо седим зад момчетата. Или ще има страна, или няма да има ", счита депутатът по отношение на абсурда в Министерство на вътрешните работи и чие предопределение е Калин Стоянов за министър.

" Сутринта споделих на господин Петков на председателски съвет, като желаят да закриват полицията, да внесат проектозакон. Те очевидно това желаят ", сподели Пеевски и попита: " Какво е направил Калин Стоянов?.

" Нека да имаме разбирането, има инспекторати, прокуратура, съд. Това е правова страна. Не мога да схвана за какво Народното събрание и депутатите ще проверяват служители на реда. Ние сме законодателна власт и вършим законите, а не проверяващи на служителите на реда и какъв сигнал им даваме? ", добави Пеевски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР