Нищо не съсипва първата среща по начина, по който може

...
Нищо не съсипва първата среща по начина, по който може
Коментари Харесай

7 неща, за които не трябва да говорите на първа среща

Нищо не унищожава първата среща по метода, по който може една ваша глупава тематика за диалог.
Ако желаете първата ви среща да бъде последвана от втора, би трябвало да внимавате. Първата среща би трябвало да бъде ярка и забавна. Затова внимавайте какво говорите. За да ви е по-лесно да разберете какво да не говорите, подбрахме за вас лист с главните тематики, които е по-добре да не повдигате на първа среща.
1. Не говорете за политика
Политиката може да бъде чудесна тематика за вашите фамилни диспути. Но когато я повдигнете на първата си среща, не си оставяте късмет. Има доста други забавни тематики, които ще ви оказват помощ да разбиете леда. Стойте надалеч от тази гореща тематика, в случай че не желаете „ гърмеж “  направо в кафенето.
2. Не се приказва за някогашен
" Еха! Представете си, някогашният ми имаше същия парфюм! "
Сериозно? Говорите за някогашния си на възможния си предстоящ мъж? На първата среща? Това е злополука! Прекалено честото споменаване на някогашния ви ще сътвори усещането, че към момента не сте се отърсили от тази връзка. И такива диалози утежняват обстановката в доста връзки. Махнете някогашния си от главата!
3. Не го шпионирайте в обществените мрежи.
„ Наистина харесах обявата ти на основната страница преди 2 седмици! “
От единствено себе си се схваща, че разглеждате страниците в обществените медии на всеки, с който се срещате за пръв път. Но първата ви среща не е най-подходящото време да покажете своята „ фикс идея “ по това занятие.
4. Не приказваме за родители
- Знаеш ли, преди малко се напуснах от родителите си. - Излишна информация за първа среща.
" Бих желал да те срещна с майка ми. " - След първата среща? Сериозно ли?
Първата среща не е подобаващият миг да говорите за родителите си. Освен това индивидът се среща с вас, с цел да опознае вас, а не фамилията ви.
5. Темата за парите е табу
„ Чувал съм за тази компания, тя е много добра. Между другото, какъв брой ти заплащат? "
Да, тази тематика надалеч не е за първа среща. На всичкото от горната страна ви слага в доста комерсиална светлина. Оказва се, че парите са единственото нещо, което може да ви заинтригува. Единствената тематика, обвързвана с парите, която може да бъде упомената, е сметката за кафето, която можете да си разделите.
6. Не говорете прекалено много за себе си
Вие сте тук, с цел да си прекарате добре и да проведете прелестен диалог, а не безпределно да изброявате своите заслуги и достижения. Разговорът е двупосочен и не би трябвало да пресичате двойната линия на вашето „ Аз “, изпълвайки цялото пространство. Ако не можете да спрете да бъбрите за себе си, по какъв начин можете да намерите своя сътрудник? Той няма къде да вмъкне и дума!
7. Избягвайте да говорите за женитба!
„ Знаете ли, в навечерието на Нова година, измежду камбанките,си дадох обещание да се оженя и да посрещна идната година със брачен партньор... “
Току-що се запознахте! Каква женитба? Не плашете индивида, като говорите за това. Целта на първите срещи е да разберете дали сте съвместими, а не да планирате какъв брой деца ще имате. Ако в действителност сте основани един за различен, всичко това ще пристигна с времето.
Ето че в този момент знаете защо е по-добре да не говорите на първата среща, с цел да може тя несъмнено да прерасне във втора. Не забравяйте, че като засегнете тези тематики, можете да превърнете една дълго чакана среща в същинско злополучие.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР