Нинова: Ако кабинетът оцелее, започваме събиране на подписи за вот

...
Нинова: Ако кабинетът оцелее, започваме събиране на подписи за вот
Коментари Харесай

Светът се тресе – от криза и война в криза и война; копейките правят вот след вот, за да останем без правителство

Нинова: Ако кабинетът оцелее, започваме събиране на подписи за избор на съмнение за национална сигурност и защита.

„ В момента наподобява, че вотът на съмнение няма да мине на следващия ден, Движение за права и свободи и ГЕРБ ще поддържат държавното управление, макар рецензиите, които му насочат. Ако това се случи и държавното управление оцелее, започваме незабавно събиране на подписи за избор на съмнение за национална сигурност и защита, и го внасяме още идната седмица “. ~ Корнелия 

А, в случай че и това не мине – по-другата седмица внасят избор на съмнение поради несправяне с кемтрейлса. Ако и той не мине – за чипирането с ваксини и пръскането с коронавирус. Ако и той не мине – за несправяне с размножителния интервал на чаплата. Ако и той не мине – за несправяне със закона дали тоалетната хартия би трябвало да се държи с развитата част обратно или напред. 

Въобще, агентурата не спи. 

Копейкин пък се изак… изрече, че не можело да се има доверие на хората, които съставляват държавното управление и по тази причина службите не трябвало да приказват пред тях, тъй като те… (дръж се, това е бисер!) изнасяли информация на непознато посолство. 

Иска да каже, че Киро и Асен (или там, по който плюе в последно време) изнасят за американското. Но не се усеща какъв брой смях напушва естествените хора, когато тъкмо той приказва за изнасяне на държавни секрети към посолство. 

Желанието на съветските сътрудници е повече от ясно – в България да настане безпорядък, тъй като господарите им от кремъл и персонално градинският гном с обувки на платформи, приятелчето на Хамас, желае това.

Несигурността е мътната вода, в която ще конфигурира още повече свои сътрудници в една НАТОвска страна, член на Европейски Съюз. А и по този начин ще докара още един длъжностен гълъбарник на РЕЗИЛдента. 

Иначе за какво ще желаят измежду ТАЗИ международна рецесия да оставят страната ни без ръководство? 

И правете сметка, че това са същите „ хора “, които споделят за лилипутин и ордата му, че даже да не били положителни (но те изключват тази опция, леко приведени с чупка в кръста и искра в очите), то… отново акцентират хипотетичността на това, че може да са неприятни путлер и ордата му, само че в случай че въпреки всичко – ей по този начин – за хипотетичната игра, приемем, че са неприятни, то – споделят – те са си техни, на народа и народът там си ги подкрепят; добри—лоши, техни са си и си ги поддържат. Защото са патриоти!—викат нашите. 

Хубаво де, а вие и ние за какво да не си поддържаме нашите, даже – хипотетично – да приемем, че са неприятни. М? Вие нали сте патриоти? Български, уповавам се. Защо измежду рецесия да си нямаме държавно управление, а желаете да вкарвате избор на съмнение след избор на съмнение и да си играете политически игрички, предлагайки и заплашвайки сътрудниците си, с цел да гласоподават рухване на държавното управление и разкриване на страната? 

Точно вие да говорите за „ национална сигурност “ е като копейкин да приказва за изнасяне на секрети към непознато посолство. Не че нещо, ама… оставете хумореските на експертите. 

________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР