Нина Николина представя нов албум и концерт на 27 януари

...
Нина Николина представя нов албум и концерт на 27 януари
Коментари Харесай

Нина Николина представя нов албум и концерт

Нина Николина показва нов албум и концерт на 27 януари в Sofia Live Club, оповестиха от екипа на певицата.

Jazz & Traditions vol.2 включва девет композиции и съчетава песни от разнообразни области на страната. " В албума се срещат традиция и актуалност, музикално  съчетание на достоверен български фолклор с етно и джаз детайли. Освен затрогващите песни “Зайди, зайди “, " Йовано, Йованке " и други, са включени и хумористичните " Заспала е баба Дора “, " Цонке ле, чушко алена “, " Петрунка “, " Ерген деда “, описват от екипа на Нина Николина.

Аранжиментите са на Калин Вельов, Мартин Ташев, Мирослав Турийски, Ясен Велчев, Нина Николина. 

В двучасовия концерт Нина Николина ще извърши песни от първия си концертен албум, песните от новия албум, както и шлагерите си " Ти “, " Тебе да вземем “ и " Сън “ в нов аранжимент. " В къса форма, с мигане, изпълнителката ще “преведе “ от далектите,  митове, митове, хумористични текстове. " Нина Николина Live " не е обичаен концерт, а повсеместен роман за традициите и душевността на българина ", допълват от екипа на певицата. 

На сцената ще се качат също Калин Вельов - барабани и перкусии, Мартин Ташев - тромпет и вокал, Мирослав Турийски - клавишни, и Таня Първанова - вокал.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР