Нина Добрев е царица на експериментите с прическите, а откакто

...
Нина Добрев е царица на експериментите с прическите, а откакто
Коментари Харесай

Късата коса не е проблем за Нина Добрев

Нина Добрев е кралица на опитите с прическите, а откогато подстрига косата си като че ли това я въодушеви да опитва все по-нови и ексцентрични визии.

Доказвайки, че не е наложително да имаш ултра дълга грива, с цел да я носиш по друг метод за всяко събитие, Нина ни дава три настоящи хрумвания за подстрижките вид “bob ”.

От известно време актрисата поддържа косата си с дължина до брадичката, като последото й решение са етажите. В композиция с бретон, актрисата я носи или изправена, или на талази в всекидневието си, до момента в който за специфичен мотив с фризьорката й Риана Капри постоянно измислят друг стайлинг.

В последната седмица видяхме Добрев на три събития, свързани с премиите “Оскар ”. На първото тя бе избрала прибрана в кокетна опашка коса с няколко обрамчващи лицето й кичури. На второто пък бе заложила на настоящия влажен резултат и бездънен път, в композиция със мощен “вамп ” грим.

А на празненството след премиите на Американската кино академия, Нина заложи на грациозен невисок кок и идеално пригладена коса, поставяща акцент върху лицето й.

Вижте фотосите в галерията!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР