Никоя прокуратура и никой главен прокурор в света не могат

...
Никоя прокуратура и никой главен прокурор в света не могат
Коментари Харесай

Гешев обмисля под каква форма Справедливост за България може да се яви на местните избори

" Никоя прокуратура и никой основен прокурор в света не могат да се преборят с корупцията и с кражбите, когато корупцията и кражбите са държавна политика. Няма по какъв начин да постигнеш резултати за правдивост, когато политиците, които действително ръководят страната, и икономическите кръгове зад тях водят война и не желаят да има правдивост. Когато Министерство на вътрешните работи не разкрива закононарушения, а води война с прокуратурата. Когато Народното събрание трансформира закони в полза на олигарсите ", сподели пред някогашният основен прокурор Иван Гешев, който сътвори Сдружение " Справедливост за България ".

И добави, че страната се ръководи от задната седалка на джипове.

" Няма правдивост, тъй като политиците, като се изключи че са некомпетентни, корумпирани, подвластни, основават умишлено некачествени закони и се пробват да управляват правосъдната власт по метод, че да могат да продължат да крадат ".

По думите му повода за неговото премахване е изтекла информация, в това число и по " Барселонагейт ", какво ще се предприеме:

" И бях отхвърлен в нарушаване на закона и Конституцията, до момента в който хвърча със аероплан, с цел да дам информация на Европейския парламент. Това го направиха партиите " политически отпадък ", които управляват Висш съдебен съвет. В юридически смисъл случилото се е казус и безсрамие. Ако е правилно, че не съм си приключил работата, че съм зависил от някоя партия, още щях да съм основен прокурор. След като съм отхвърлен, значи съм си правил работата ".

В предаването " 12+3 " Гешев акцентира още, че през последните години трите типа управляващи - в нарушаване на правилото на разделяне, са се слели, а задачата под концепциите за промени, правдивост, европейски полезности и промени в Конституцията, е единствено една - прокуратурата и съдът да бъдат овладени.

" За да може, като се краде, да се краде безнаказано ".

За " Справедливост за България " той уточни, че е родолюбиво, патриотично, консервативно придвижване за - България да бъде още веднъж мощна.

" Няма да разчитаме на олигарси. Нямаме финансиране. Ще създадем сметка, с цел да могат нашите съидейници да ни оказват помощ. Съмишленици са тези, които имат вяра в България. Ще се доверя на хора, които в името на България, са подготвени да поемат риск ".

Той разясни, че се обмисля под каква форма " Справедливост за България " може да се яви на локалните избори.

" Нямам упоритости към кметски пост. Имам упоритост да оказа помощ на страната да се възвърне, да се върне вярата на хората ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР