Никой не може да събори приятелството ни с Русия. Сърбия

...
Никой не може да събори приятелството ни с Русия. Сърбия
Коментари Харесай

Вучич пред Путин: Дружбата с Русия е нерушима

Никой не може да събори другарството ни с Русия. Сърбия и Русия имат постоянни връзки с възходяща наклонност, предава РТС, представена от БГНЕС.
Това сподели сръбският президент в телефонен диалог с съветския си сътрудник. Вучич " благодари за персоналната и непоколебима поддръжка от страна на Путин за териториалната целокупност на Сърбия и дейната й поддръжка във връзка с косовския въпрос ".
 Вучич ще разисква в Париж европейското бъдеще на Сърбия Вучич ще разисква в Париж европейското бъдеще на Сърбия
Президентът на Сърбия Александър Вучич отпътува през днешния ден на работно посещаване във Франция, заяви РТС, представен от БГНЕС. Очаква се там да...
" Русия схваща нашите старания за запазването на мира и стабилността в района, както и готовността ни да водим разговор за реализиране на компромис, което е единственият метод за намиране на решения на откритите въпроси ", сподели още Вучич, представен от президентския пресофис в Белград.
Вучич благодари на Путин и за поддръжката му в битката против ковид и по-специално за изпращането на имунизациите " Спутник " V. Според него " благодарение на съветски специалисти Сърбия ще стартира лично произвеждане на ваксини ".
" Сърбия има намерение да построява стратегически връзки с Русия. Възможностите за икономическо съдействие са доста по-големи от досегашните.... в това число и в региона на инфраструктурните и енергийни планове ", сподели още Вучич. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР