„Никой не ме е поканил, а това, което видяхме вчера,

...
„Никой не ме е поканил, а това, което видяхме вчера,
Коментари Харесай

Кирил Петков излиза от властта, може да го видим на протести

„ Никой не ме е поканил, а това, което видяхме през вчерашния ден, много ясно сподели, че няма да остана в този екип “ – по този метод пред публицисти във Варна икономическият министър Кирил Петков отговори на въпроса дали ще влезе в държавното управление на Има Такъв Народ отпред с Пламен Николов.

Той акцентира, че не познава Николов, само че биографията му наподобява добра: „ По биографията ще ги посрещнем, по дейностите ще ги изпратим “.

„ Говорих с моите зам.-министри – в случай че идната седмица влезе нов екип, желая да прекараме много огромно количество от времето, с цел да им разбираем какво сме заварили, какво сме стартирали, с цел да няма връщане обратно към това, което намерихме “, съобщи Петков.

По думите му „ има доста работа “ в „ Монтажи “, ДКК, ВМЗ и военно-промишления комплекс и би трябвало на идващия екип да бъде трансферирана „ инерцията “.

Той няма да напуща страната и ще продължи да бъде деен. „ Бих следил доста деликатно процесите, ще ме виждате постоянно, в случай че нещата не вървят добре – в това число и на улицата, митингите са нещо хубаво, това е част от демокрацията “, означи икономическият министър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР