Никой не иска да има излишни мазнини, най-вече в областта

...
Никой не иска да има излишни мазнини, най-вече в областта
Коментари Харесай

Запомнете тези зеленчуци – ще ви „изядат“ паласките за 1 седмица. Хем са вкусни, хем коремчето изчезва

Никой не желае да има непотребни мазнини, най-много в региона на корема, която постоянно е най-податливата на това част от нашето тяло. Свалянето на натрупванията от време на време е непостижима задача за доста хора. Но има и лесни способи да се преборим с казуса, консумирайки верните хранителни артикули. Предлагаме ви да видите селекцията ни от зеленчуци, които топят мазнините на корема единствено за една седмица. Включвайки ги в менюто си, ще тонизирате тялото, ще си подарите добра физическа форма, здраве и самочувствие, тъй като те са източници на редица витамини, минерали и фибри.

Люти чушки
Канадски учени откриват, че в лютите чушки се съдържат субстанции, които освен потискат апетита, само че и ускоряват способността на тялото да изгаря мазнини.
Зелени чушки
Стимулират метаболизма, което води до нараснало изгаряне на мазнини в коремната област.
Лук
Лукът съдържа малко калории, което го прави подобаващ за включване към вашата диета. Печен, недопечен или сварен, той е съвършен метод да придадете на ястията невероятни усет и мирис.

Краставици
Всички знаем, че краставицата се състои главно от вода и преборва глада. Когато почувствате, че стомахът съобразително си желае своето, изяжте няколко части от зеления зарзават и изпийте чаша вода. Освен че ще сте сити, ще помогнете на тялото си да се отърве от токсините.
Листни зеленчуци
В тази група влизат спанакът, зелето, броколите. Те засищат, богати са на фибри и ви дават голям брой витамини и минерали.
А в този момент дано допълним листата и с някои плодове, които също съдържат по този начин наречените „ негативни калории “:

Цитруси. Всички портокали, мандарини и грейпфрути доста могат да оказват помощ да понижим обиколката на талията. Хората с по-високи равнища на витамин С в организма изгарят 25% повече мазнини, до момента в който упражняват, съпоставено с тези небогати на антиоксиданта.
Кафяви морски водорасли. Те са заредени с витамин К, който оказва помощ за поддържането здравината на костите. Съдържат естественото влакно алгинат, което блокира усвояването на мазнини.
Диня. Летният плод е богат на ликопен, аргинин и аминокиселина, която оказва помощ за понижаване на тежестта.

Ягоди. Едва една чаша от вкусния плод дава повече от 100 % от нужния дневен банкет на витамин С. Наред с другите дребни червени плодове, ягодите имат отлични антиоксидантни свойства.
В листата с храни с негативни калории влизат още морковите, тиквичките, зелето, тъмнолистните зеленчуци, карфиолът, тиквичките и, несъмнено, зеленият чай и водата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР