Никой не го очакваше, това е ужасяващ жест. Певецът Албано

...
Никой не го очакваше, това е ужасяващ жест. Певецът Албано
Коментари Харесай

Ал Бано е ужасен от „сеенето на смърт” от бившия си приятел Путин

„ Никой не го очакваше, това е отблъскващ жест ”. Певецът Албано Каризи, който в предишното постоянно е бил считан за един от най-близките до Владимир Путин италианци, и към който е изразявал нееднократно уважението си, е покъртен от протичащото се в Украйна. В предаването „ Бяла зона ” на италианския тв канал „ Рете Куатро ” някогашният брачен партньор на Ромина Пауър съобщи, че е шокиран от дейностите на съветския президент. „ Той, с всичките благоприятни условия, които има, с всичките хубави неща, които е правил за Русия, с възприятието си за мир, което е сял години наред, в този момент постанова на своите хора да пресекат една нация, която се споделя Украйна, с танкове, револвери, пушки, с децата, които бягат с майките си. Виждам ужасяващи подиуми ”, сподели роденият в Пулия артист.

„ Не може да останеш безсърдечен на фона на това сеене на гибел. Имаме потребност от мир. Хвърляйте самун и медикаменти на нуждаещите се вместо да стреляте по тях ”, прикани Ал Бано и продължи:„ И това го споделя човек, който поради другарството си с Путин беше подложен в черния лист на Украйна ”. Той разясни, че през 2019 година бил комплициран в този лист, „ тъй като бях изразил мнението си за Путин, затова не бях прелестен. Защитих позицията си, казвайки какво съм и какво върша. Никога не съм мислел да ставам някакъв си терорист. Аз съм човек на мира ”, сподели артистът.

През март 2019 година Ал Бано дружно с различен известен в Русия италиански певец- Тото Кутуньо, беше подложен в черния лист oт хора, считани от Украйна за рискови поради близостта им до Русия и президента й. „ Поддържам Путин от далечни времена. Той е популярен ”, беше споделил в изявление през 2018 година Ал Бано за съветския президент. Певецът твърдеше, че в никакъв случай не е изказвал позиции против Украйна. След серия от контакти на дипломатическо равнище Ал Бано беше изваден от черния лист на Украйна.

Тото Кутуньо също беше подложен в листата на Украйна през 2019 година като „ сътрудник в поддръжка на войната на Русия и на политиката на Путин ”. Певецът беше взет на мушката от група депутати от Киев, подготвили лист до тайните служби на Украйна, в който те подканяха „ да се вземат ограничения за възбрана за влизането в страната на Салваторе Кутуньо ”. Дни по-късно той трябваше да има концерт в страната. Това провокира стихия от реакции в обществените мрежи в Италия. Пред италианския ежедневник „ Ил Фато Куотидиано ” украински народен представител разясни тогава, че „ Кутуньо е част от асоциацията „ Приятели на Путин ” и поддържа анексирането на Крим. По интернет има доста информации за позицията му за окупацията на Крим ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР