Никой човек не е имунизиран срещу пристрастяването или последствията от

...
Никой човек не е имунизиран срещу пристрастяването или последствията от
Коментари Харесай

Знаменитости, съсипали живота и красотата си заради наркотици

Никой човек не е ваксиниран против пристрастяването или следствията от него.Когато звездите злоупотребяват с алкохол илинаркотици, те са изложени на същия риск от развиване наразстройства, свързани с използването на субстанции,както всички останали хора.

Техните дейности и следствията от дейностите им се демонстрират в списания, по малкия екран и в интернет.Когато знаменитоствлезе в клиника за рехабилитацияили след свръхдоза, обществеността знае.Постоянното докладване на използването на опиати от звезди, основава чувството, че пристрастяването е по-разпространено в Холивуд, в сравнение с в останалия свят.

Ако известна персона развие пристрастяване, той или тя се нуждае от лекуване като всички останали.Когато се борят с казуса си, на почитателите и критиците им е мъчно да схванат за какво е толкоз комплицирана за човек със популярност и благосъстояние да управлява дейностите си.

Любимците на светаса под голям напън да се показват на високи равнища.Хората имат огромни упования за тях, а медиите и обществеността могат да бъдат необикновено неоправдателни, когато вършат дребни неточности.Натискът може да докара до мощна тревога или меланхолия.

Някои от най-великите културни икони на човечеството са потърпевши най-сериозно от корист с опиати и пристрастяване.Безброй звезди са умряли от гибел, обвързвана с опиати, само че определянето на точната причина за гибелта е мъчно в някои обстановки.

В доста случаи аутопсията регистрира формалната причина за гибелта като удавяне, сърдечна непълнота или други медицински положения.В тези отчети използването на опиати е посочена като способствуващ фактор.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР