Николета Маданска е готова да предаде щафетата в нюзрума на

...
Николета Маданска е готова да предаде щафетата в нюзрума на
Коментари Харесай

Бременната жена на Венелин Петков излиза в майчинство, предава щафетата на Елена Яръмова

Николета Маданска е подготвена да съобщи щафетата в нюзрума на Би Ти Ви на своята колежка Елена Яръмова. След повече от две години неявяване заради бременност и майчинство нежната половинка на Алекси Сокачев се връща на работа, а дамата на Венелин Петков на собствен ред излиза в майчинство, научи HotArena.

От Би Ти Ви публично оповестиха, че Елена Яръмова се завръща на остарялата си позиция на водеща на спортните вести. Тя слезе от екран при започване на лятото на 2018 година, когато бе в първите месеци на бременността с второто си дете. Твърди се, че предпочела да чака бебето си у дома, вместо да се товари ненужно и да се стресира с работа по време на този комплициран за всяка бъдеща майка интервал. В същото време, за разлика от множеството си колежки, които едвам дочакват децата им да станат на годинка, с цел да се върнат на работа, Яръмова остана в майчинство и през двете години, на които законът й дава право. Но към този момент няма мърдане – откакто и те изтекоха, се наложи водещата най-сетне да се завърне в нюзрума на малкия екран. В същото време обаче огромната звезда на спортната редакция излиза в дълъг болничен. Това е Николета Маданска, която чака напълно скоро да роди първото си дете.

Дори и в напреднала бременност, русокосата водеща отхвърля да обявява връзката с бащата на бебето си – своя началник Венелин Петков. Нещо повече – тя избира да се държи в общественото пространство по този начин, сякаш изобщо не е бременна. Не обелва и дума за своето внимателно положение, в обществените мрежи постоянно разгласява фотоси, само че внимава коремчето й да не бие на очи, и за нищо на света не се демонстрира обществено в компанията на мъжа си. Всичко това кара множеството й познати да цъкат с език, неспособни да вдървен какво толкоз има за криене в нейната връзка и в щастливия факт, че ще става майка. Самата Николета обаче е уверена, че би трябвало да бъде дискретна, по тази причина сега, в който бременността й стана явна, стартира да разрежда появяванията си на екран, предпочитайки да се труди зад кадър. В края на лятото, както „ Уикенд ” писа, била оповестила, че счита да работи безусловно до раждането. Но към месец преди предстоящото събитие трудът въпреки всичко й натежал и решила да се отдръпна, писа " Уикенд "

За благополучие, този миг по случайност е съвпаднал с връщането на работа на Елена Яръмова, тъй че в нюзрума няма да усетят вакуум откъм чиновници. В малкия екран шушукат, че е същинска подигравка на ориста, че се е наложило Маданска да разчита навръх Яръмова, с цел да излезе умерено в майчинство. Известно е, че двете дами по никакъв начин не се обичат. Именно Николета преди години станала причина за уволнението от Би Ти Ви на мъжа на Елена – Алекси Сокачев. Маданска не се държала по никакъв начин ласкаво и с колежката си и даже се твърди, че точно с цел да се избави от отрицателната й сила тъмнокосата водеща предпочела да изкара бременността си у дома. Сега и двете били удовлетворени, че най-малко в околните няколко месеца ще не престават да са надалеч една от друга. Какво ще стане по-късно? Времето ще покаже.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР