Николета Лозанова не се уплаши от настъпващия коранавирус в Италия

...
Николета Лозанова не се уплаши от настъпващия коранавирус в Италия
Коментари Харесай

Ни Ло в смъртна опасност заради Филип Плейн

Николета Лозанова не се уплаши от настъпващия коранавирус в Италия и се появи на ревюто на Филип Плейн по време на седмицата на модата в Милано . Припомняме, че тя е измежду най-запалените почитателки на дизайнера, като предходната година избра негова рокля за своя рожден ден. Двамата даже бяха спрягани за любовници. Родната красавица отлетя за Ботуша няколко дни по-рано, а в събота вечер стана част от мегашоуто на Плейн, което събра погледите на стилните експерти.

Самата Николета открехна завесата на пътуването си, като качи фотоси и видеа от подготовката за шоуто, бекстейджа, както и самото ревю. В момента Милано е един от най-опасните градове в Европа. Коронавирусът взе четвърта жертва в Италия, откакто локалните управляващи оповестиха, че тази нощ е умрял и 84-годишен мъж от Бергамо. Междувременно в Милано беше издадена заповед за затварянето за интервал от една седмица на учебни заведения, кина, музеи, нощни заведения, питейни заведения и други места, където се събират доста хора. Много региони са отцепени от управляващите, повече от 300 българи се намират под карантина.

Всичко това ще рефлектира върху идния реванш сред Интер и Лудогорец от 1/16-финалите в Лига Европа, който би трябвало да се изиграе в четвъртък вечер на "Джузепе Меаца ". Голяма е вероятността мачът или да се състои пред празни трибуни, или даже да бъде изместен в различен град. Магазините из Милано към този момент съвсем останаха без стока, откакто хората всеобщо изкупуват наличните артикули, с цел да се запасят и да не им се постанова да излизат повече. Жертвата в Бергамо слага под въпрос куп полети към Милано, защото много от самолетите кацат на локалното летище.

фотография:инстаграм николета лозанова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР