Николай Цветанов, ученик от ПГ „Асен Златаров“ във Видин, грабна

...
Николай Цветанов, ученик от ПГ „Асен Златаров“ във Видин, грабна
Коментари Харесай

НАП награди ученик от Видин

Николай Цветанов, възпитаник от ПГ „ Асен Златаров “ във Видин, сграбчи втората премия в следващия сезон на просветителния план на Национална агенция за приходите „ Влез в час с налозите “. С верните си отговори на теста за здравното обезпечаване в Република България Николай си завоюва нова игрова подпора Sony PlayStation 4 SLIM. Днес той получи премията си персонално от госпожа Ирена Илиева - шеф на офиса на Национална агенция за приходите във Видин, а на церемонията участваха и госпожа Мариета Георгиева – шеф на ПГ „ Асен Златаров “ и госпожа Наталия Крумова – представителна РУО - Видин.
Националната организация за приходите организира просветителния си план за четвърта поредна година. В рамките на последното издание интензивно се включиха всички междинни учебни заведения от област Видин. Лекторите от офис на Национална агенция за приходите Видин изнесоха над 100 образователни часа, отдадени на налози и осигуровки пред съвсем 3 000 възпитаници от 8 до 12 клас.
Тази година акцията трансформира своя формат, с цел да бъде още по-близо да навиците и ползите на учениците. Лекциите, които ще изнасят чиновниците на Национална агенция за приходите в класните стаи, ще включват видео-материал, който показва данъчната материя посредством разговор с присъединяване на известни лица. Всички възпитаници могат да посетят уеб страницата на акцията www.vlezvchas.bg, където да получат повече информация за плана и да се състезават в интерактивна игра за атрактивни награди.
Междувременно на интернет платформата www.vlezvchas.bg към този момент започва играта с въпроси и отговори по разнообразни тематики. Във викторината могат да вземат участие всички учащи на възраст сред 14 и 18 години. Тези от тях, които имат профили от предходните сезони на плана, не е нужно да вършат нова регистрация. Всеки тест за премия е наличен в уеб страницата в продължение на 2 седмици. Третият тест на тематика „ Социално обезпечаване “ към този момент е оповестен и може да бъде решаван от учениците до 28 октомври в това число. А на 29 октомври ще стане явен идващият късметлия с премия от приходната администрация.
В четвъртото издание на „ Влез в час с налозите “ Национална агенция за приходите ще раздаде 10 огромни награди – 2 игрови конзоли, 2 гейминг системи за виртуална действителност, 2 велосипеда, 2 електрически смарт ховърборда и 2 смарт часовника. Наградите се разпределят на инцидентен, лотариен принцип, чрез особено създаден за потребностите на играта програмен продукт.
„ С изнасянето на уроци пред учениците, с разясненията за нуждата от заплащане на налози и осигуровки и вредите от сивата стопанска система, приходната организация си сложи за цел да промени усещанията на младежите и да ги приготви за идния им допир с финансовата система. И към сегашния миг несъмнено мисля, че сме успяли. Можем да се похвалим с доста дейното присъединяване на видинските възпитаници в игрите на Национална агенция за приходите, където свои профили сътвориха над 60 възпитаници. Спечелените награди ми дават мотив да се гордея с децата на Видин. “ съобщи при награждаването госпожа Ирена Илиева, Директор на Офис на Национална агенция за приходите Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР