Николай СлатинскиГодината е 2022-а, а се усеща като 1992-а.И тогава,

...
Николай СлатинскиГодината е 2022-а, а се усеща като 1992-а.И тогава,
Коментари Харесай

Радев трябва да е доволен от резултатите – той организира преврата с чалга партията

Николай Слатински

Годината е 2022-а, а се усеща като 1992-а.
И тогава, и в този момент демократичното, демократично, проевропейско и антикорупционно държавно управление на смяната бе свалено със скрит план, в кой-то участваха президентът и политическите сили на реакцията. Инсталирано бе Беровото държавно управление. То официално управляваше страната, само че беше безконтролно и безгръбначно, мъчеше се да сътвори видимост на експертност, а притегли в администрацията огромни маси некомпетентни и устремени към бързо и необмислено замогване хора. Задкулисно конците на страната се дърпаха от олигарсите и босовете на размножаващата се по вертикала и хоризонтала

 организирана престъпност

 Беровото държавно управление опорочи Прехода, остави злотворен отпечатък върху самата народна власт у нас и тласна България по пътя на официална и имитационна (псевдо)законност и на показателен отвод от правораздаване, ескалираща корупция и тежко публично разслоение на малко на брой ултрабогати и голямо болшинство хора падащи към общественото дъно или вечно закотвени там. 
Предполагам, че от днешните изборни резултати РР(Румен Радев, б.р.) е извънредно удовлетворен. Смисълът на преврата, който той провежда посредством чалга-партията при започване на лятото, бе да се сътвори ново Берово държавно управление. Пътят за такова държавно управление наподобява открит. Разби-ра се, това държавно управление може да бъде нарече-но всячески. Формата му може да е най-различна, само че наличието му ще бъде Берово. И активността му ще бъде също Берова.
Остана единствено да припомня, че след Беровото държавно управление имаше една управническа оргия на бездарието и некадърността, довела директно до хиперинфлацията.
Беровото държавно управление може и да не беше основният провинен за хиперинфлацията, само че са-мото му основаване и действие направи хиперинфлацията неизбежна.

Българският народ през днешния ден позволи извънредно груба неточност от катастрофичен мащаб и със стратегически измерения. Добре е да си даде сметка, че идиотското му гласоподаване на 2 октомври 2022 година може да има колосално висока цена, която той, народът ни, ще заплати в цялостна мяра и в оптималната степен.
Колко прав е бил един бивш наш наследник последовател в Перник, за който постоянно съм разказ-вал тук - чичо Гришата. Той ми споделяше постоянно следното:
- Глас национален - камшик божи.
Б.Р. Текстът е оповестен на фейсбук страницата на автора
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР