Николай СлатинскиФейсбукВ един момент всички ще разберат, че описанията на

...
Николай СлатинскиФейсбукВ един момент всички ще разберат, че описанията на
Коментари Харесай

Слатински: Путин няма на Запад по-добър рекламен агент от Иван Кръстев

Николай Слатински

Facebook

В един миг всички ще схванат, че описанията на Иван Кръстев са се провалили. И какво от това?

Чета следващото и последното към днешна дата изявление на Иван Кръстев.

С Иван Кръстев няма да диспутирам. Ние сме на две радикално разнообразни равнища като житейски функции.

Иван Кръстев въздейства на западното публично мнение или по-точно - на западния политически хайлайф и е единственият българин дето прави това.

А аз съм един елементарен български пенсионер, който си написа статусите на уеб страницата и във ФБ, тъй като не може просто да си пие ракийката, да гледа всякакви тв формати и да споделя Да вършат каквото щат!

Това, което Иван Кръстев приказва и написа оказва въздействие на Запада.

Това, което аз приказвам не оказва въздействие даже в България.

Така че с Иван Кръстев няма да диспутирам. Нямам правото да го върша.

Само ще кажа, че Иван Кръстев си извоюва име, казвайки първоначално и то дълго време на Запада това, което Западът желае да чува. И когато Западът го чуваше от него, споделяше си - ами ето, вижте, един интелигентен българин от Балканите приказва безусловно същото, което приказваме и ние. Значи това, което приказваме ние е правилно, тъкмо, вярно и съответно.

Западът не се досещаше, че Иван Кръстев точно това приказва - което приказва и Западът. И го приказва, тъй като го приказва Западът. Плюс сочния, автентичен, преносен и красноречив иванкръстевски език!

После, като си извоюва име, Иван Кръстев стартира да приказва на Запада това, което Западът не искаше да чува. Това още повече издигна Иван Кръстев в очите на Запада и всички авторитетни западни медии непрекъснато започнаха да му дават естрада, а редица авторитетни западни издания разгласиха книгите му. Западът четеше публикациите и книгите му и си споделяше - никак не ни е прелестно да четем това, което Иван Кръстев написа, само че тъй като той е доста интелигентен мъж, ще би трябвало да го четем. Той написа такива мощни неща, които другояче ние не желаеме да ги чуем. Но от него - би трябвало да ги чуваме!

А най-после Иван Кръстев най-накрая стартира да написа това, което мисли. Не знам за какво и по какъв начин се получава, само че като написа това, което мисли, той освен споделя умни неща, тъй като безспорно е интелигентен, само че и прекомерно странни неща.
Иван Кръстев стана супермайстор да написа и приказва сериозни неща за Путин, които някак по доста чудноват и извратен метод вършат облика на Путин по-човечен и по-обясним, нищо, че са надалеч от истината.

Путин печели от това, което Иван Кръстев написа и приказва за него по този начин сериозно и остро! Путин няма на Запад по-добър рекламен сътрудник от Иван Кръстев.

Ето това е върховен пилотаж! да критикуваш остро Путин и по този начин да подобряваш имиджа му на Запад!

Иван Кръстев изяснява Путин по метод, от който оставаш с усещането, че Путин откровено и персонално споделя с Иван Кръстев съкровените си мисли и проекти.

Като изяснява на Запада какъв е Путин, Иван Кръстев трансформира Путин в разбираем облик. постанова шаблон, постанова скица, по която да мислим за Путин. Превръща Путин в понятен и напълно човешки облик, от време на време дори напряко хуманен облик.

Да, чудноват човек е Путин по иванкръстевски - правилно, живее в малко фиктивен, черно-бял свят. Но е огромен пълководец!

Иван Кръстев не се смущава от това, че раздемонизира Путин.

Не се смущава от това, че преди войната обясняваше някакви други мноооого комплицирани и мноооого стратегически проекти на Путин.

Не се смущава от това, че прогнозите му за проектите и дейностите на Путин се провалиха.

Не се смущава, че на процедура заблуждава Запада за същинската същина на Путин.

Сега към този момент Иван Кръстев работи по в допълнение разяснение на Запада що е то Путин.

Иванкръстевият Путин е образован, бърз и подигравателен. Иванкръстевият Путин няма блян към териториални придобивки.

Иванкръстевият Путин може да не бъде одобряван, само че пък може да бъде свестен.

Всъщност, Иванкръстевият Путин не съществува на никое място, с изключение на в писанията на Иван Кръстев.

И това е по този начин, тъй като Иван Кръстев проучва сянката на Путин, а не самия Путин.

Мога да не преставам. Но няма да продължа. който желае, може да прочете разбора на Иван Кръстев.

Само че в този разбор вие в действителност няма да видите Путин подобен - какъвто той е, тоест мегаломан, душевен повреден, кръволок, боен нарушител, агресор, монстър, заповядващ на войските си да убиват деца, бременни, инвалиди, старци, медицински служащи, религоизни дейци; да унищожават родилни домове, детски градини, учебни заведения, лечебни заведения, религиозни храмове.

Но няма ужасно. В един миг всички ще схванат, че описанията на Иван Кръстев са се провалили. И какво от това?

Иван Кръстев към този момент ще дава нови изявленията, ще написа нови разбори, ще стартира нови тези. И ще го прави все по този начин мъдро, интелигентно, задълбочено, с несравним и неповторим иванкръстевски език.

И няма да има никакво значение че тези изявленията и разбори ще са в несъгласие както с това, което той говореше и пишеше преди войната, по този начин и с това, което той приказва и написа по време на войната - нищо, че то пък от своя страна е в несъгласие с това, което Иван Кръстев пишеше и говореше преди войната...



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР