Николай Панчев , досегашен началник на Охранителна полиция във Варна,

...
Николай Панчев , досегашен началник на Охранителна полиция във Варна,
Коментари Харесай

Началникът на "Охранителна полиция" във Варна оглави Областната дирекция на МВР в Добрич

Николай Панчев, доскорошен шеф на " Охранителна полиция " във Варна, от през днешния ден е шеф на Областната дирекция на полицията в Добрич. Той беше показан на персоналния й състав от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов.

Досегашният шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Добрич, старши комисар Николай Спасов, отива на работа в Главна дирекция " Национална полиция ".

Николай Панчев стана шеф на " Охранителна полиция " във Варна при започване на април 2015 година Той бе осъден с уволняване през 2014 г.докато беше чиновник в Първо РПУ в столицата. Наказанието бе наложено поради опит за машинация при случая, при който 25 годишната Александра Стоилова и 26 годишният й другар Иван Цонев бяха упрекнати, от служител на реда на Районното полицейско ръководство, че са му нанесли побой и са скъсали униформата му. Записи на охранителните камери в Районното ръководство тогава демонстрираха, че служителят на реда самичък е скъсал ръкава на униформата си, за което по-късно беше упрекната Александра.

За присъединяване в същия скандал с неодобрение бе осъден и тогавашния му шеф Даниел Пашов.

Въпреки, че фрагменти от охранителните камери бяха излъчени в предаването " Господари на ефира ", в качеството си на шеф на Първо столично РУП Даниел Пашов продължи да твърди, че Александра фактически е скъсало униформата на служителя на реда при опит да осуети ареста на приятеля си.

След абсурда досегашния заместник-началник на Областната дирекция на полицията във Варна Никола Панчев е трябвало да бъде уволнен, само че това по този начин и не се случи. В подмяна на това година по-късно той беше назначен за началник на " Охранителна полиция " във Варна, а началника му Даниел Пашов – за шеф на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Тази служба той извършва и сега.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР