Николай НенчевРадев има контрол върху цялата власт в България! И

...
Николай НенчевРадев има контрол върху цялата власт в България! И
Коментари Харесай

Николай Ненчев: Радев разчита на късата памет на поданиците си и подобно на Путин - не се интересува от тях

Николай Ненчев

Радев има надзор върху цялата власт в България! И носи директна отговорност за дейностите на служебния си Кабинет и всички служби, свързани с националната ни сигурност! Извън думите, които изрече през вчерашния ден, успяхте ли да разчетете семиотичните знаци? Усетихте ли разликата сред вербалния език, който употребява с доста необятен ресурс от кодирани и авансово заучени изречения и невербалната връзка – изражението на лицето му, присвитите му устни и жестове, които бяха доста повече в несъгласие, а не в синхрон с думите му!

Радев постоянно е бил лицемерен и променчив в дейностите си. И не е допустимо и няма да се промени. Той разчита на първо място на късата памет на поданиците си и сходно на Путин, не се интересува от тях. Ще се опита да провали всяка опция за сформиране на постоянно държавно управление (в контраст с думите си), и ще работи в поддръжка и в услуга на менторите си Путин, Решетников, Дугин, както и в облекчаване на личното си Его.

Ще продължи да трансформира мнението си не в полза на България, а съгласно политическата обстановка. Тук наподобява, че " морфичният резонанс ", изречен от Ахмед Доган, може да бъде потребен, в случай че реши да го доразвие! Радев ще продължи да блудства с невежите си жители и тези наивни или продажни " демократи ", които съумя да хване и да подчини в изплетената от Путин и Кремъл мрежа. Те са и ще бъдат неговото главно острие и оръжие против здравия политически разсъдък! Срещу европейското ни и евроатлантическо бъдеще. Подозрително и необяснимо е държанието на ГЕРБ! И в случай че продължат с нихилизма и мълчанието си, ще бъдат следващите уловени риби в кремълската мрежа на Радев!

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР