Николай Нанков, депутат ГЕРБ-СДС, фейсбукНиколай НанковСлушаме тази вечер един от

...
Николай Нанков, депутат ГЕРБ-СДС, фейсбукНиколай НанковСлушаме тази вечер един от
Коментари Харесай

Скоро ще станат публично известни доста интересни факти от безобразията на служебното правителство през последните месеци

Николай Нанков, народен представител ГЕРБ-СДС, фейсбук

Николай Нанков

Слушаме довечера един от нормалните представители на президента Радев, който с самоувереност в народен ефир декларира, че едно от многото хубави неща, които служебният кабинет бил приключил, е, че инхаус процедурите към този момент ги нямало. Да бе да… Цялата ви работа е такава. Не единствено, че ги има, но и същите тия от служебните кабинети разплатиха стотици милиони левове по тях над към този момент дадените задатъци.

Наред с това заплатиха и стотици милиони задатъци по планове без строителни разрешения…нещо, за което преди заклеймяваха като знамение нечувано.

Наред с това оставиха страната без пътно поддържане и контракти за настоящи и съществени поправки. Същото удостовери и служебният министър председател Гълъб Донев ден след напускането му на поста. Същото удостовери и районният министър Андрей Цеков в отговор на наше запитване предишния петък.

Стана ясно, че дребното на брой поправки, които се правят все още и в последните месеци, са “замаскирани ” като спешни поправки по контракти за зимна поддържа, които са съвсем на двойно по-високи цени от предварително прекратените от същите тия настоящи постоянни контракти.

Скоро ще станат обществено известни много забавни обстоятелства от безобразията през последните месеци. Така че малко по-обрано и деликатно с патоса на някои разбирачи от всичко…

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР